Lalapaşa'da doğalgazsız ev kalmayacak

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde ikinci etap doğalgaz çalışmaları start verdi. İlçe Belediye Başkanı İsmail Arslan doğalgazsız ev kalmayacağını aktardı.

Lalapaşa'da doğalgazsız ev kalmayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve geldiğinde verdiği sözlerden biri olan doğalgazı ilçe halkıyla buluşturmanın sevinicini yaşadıklarını belirten Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan, ikinci etaba geçerek projede adım adım yol kat ettiklerini belirtti.

Yaklaşık 2 bin civarında bir nüfusu olan Lalapaşa ilçesi, AK Parti belediyeciliği ile tanıştıktan sonra tüm hizmetleri almaya başladı. İlçede TOKİ projesinden, içme suyuna, doğalgazdan daha birçok çalışma gerçekleştirildi.

Doğalgaz dışında birçok proje gerçekleştirdiklerine değinen Arslan, “Özellikle içme suyu projemiz, doğalgazın ilçemize gelmesi ve TOKİ konutlarının yapılması vatandaşlarımızı son derece mutlu etti. Devletimizin tüm imkânlarını ilçemiz için harcamaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Arslan, ilçede doğalgaz çalışmalarının başladığını ve doğalgazın ulaşmadığı hanenin kalmayacağını belirtti. Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar