KUŞAK SINAVI NEFESLERİ KESTİ

Edirne Spor Tesisi Taekwondo Salonunda gerçekleştirilen Kuşak İmtihanı Sınavı nefesleri kesti. Türkiye Taekwondo Federasyonu'nu tarafından her yıl düzenli olarak yapılan sınava katılan Edirne Yurdum Gençlik ve Spor kulübü sporcuları kıyasıya mücadele etti.

KUŞAK SINAVI NEFESLERİ KESTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

    Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Edirne Yurdum Gençlik ve Spor kulübü sporcuları Türkiye Taekwondo Federasyonu'nu tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Kuşak İmtihanı Sınavı'na katıldı.

                Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2022 faaliyet programında yer alan, her yıl Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında yapılan Kuşak İmtihanı Sınavı Edirne Spor Tesisi Taekwondo Salonunda gerçekleştirildi.

                Kuşak İmtihanına sporcular ve veliler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Zorlu sınavda Taekwondo İl Temsilcisi Yasin Nas, İl Antrenörü Erkan Çakırte ve Antrenör Emel Sayın sporcuların heyecanına ortak oldu.

                Sınava olan yoğunluk nedeniyle çok heyecanlı olduğunu dile getiren Taekwondo antrenörleri Duhan Berkin Ketmen, Kuşak İmtihan Sınavı'na destek olan olan Taekwondo hocası ve İl Temsilcim Yasin Nas'a teşekkür etti.

                Sporculara başarılar dileyen Ketmen, Taekwondo'nun çocuklara fiziksel gelişimin yanında özgüvende sağladığını belirtti.