Kuaförlerde yeni yıl yoğunluğu

Yeni yıla günler kala 2024 yılına yeni bir başlangıç yapmak isteyen kadınlar kuaförlerin yolunu tuttu.

Kuaförlerde yeni yıl yoğunluğu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuaför ve güzellik salonlarında yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor. Yılbaşı öncesi saç bakımına özel bir önem veren kadınlar, yeni yıla farklı bir tarzla girmek için kuaförleri tercih ediyor. Yılbaşı gecesi için planlar yapanlar, saç ve makyaj gibi detaylara özel bir özen gösteriyor ve bu talep, kuaför salonlarında yoğunluğa neden oluyor. Kuaförler, özellikle yılbaşı gecesi için randevu taleplerinin arttığını belirtiyor.

Kuaför ve güzellik salonları, yılbaşı öncesinde daha yoğun bir talep beklediklerini ifade ederek, müşterilere gitmeden önce arama yapmalarını ve randevu almalarını öneriyor. Yılın son günlerinde yoğunluk yaşanması ihtimaline karşı önceden planlama yapmanın, beklemeleri en aza indireceğini vurguluyorlar.

Acı-tatlı bir yılı daha geride bırakırken, alışverişin yanı sıra kendine özel bir değişim yapmak isteyenler için kuaför ziyaretleri, yeni yılın güzel bir başlangıcını simgeliyor. 2023'ü geride bırakmak ve 2024'e güzel bir adım atmak isteyen kadınlar, kuaför salonlarına akın ediyor.

Yılbaşı öncesinde kuaför ve güzellik salonlarında yoğunluk yaşandığını söyleyen Kuaför Yeliz Çamlıöz,  "Yılbaşı gecesi için plan yapanlar için önemli bir detayı atlamamak gerekiyor. Saç, makyaj, manikür, pedikür gibi hizmetlerde yaşanacak yoğunluk, randevu almak isteyenleri beklenmedik sürprizlerle karşı karşıya bırakabiliyor. O yüzden müşterilerimizden arayarak gelmelerini istiyoruz. Bizim milletimiz genelde her işini son dakikaya bırakmayı seviyor. Alışverişlerde olduğu gibi kuaför hizmetlerinde de geç kalmamak lazım. Yılbaşı öncesi biz müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek adına yoğun mesai harcıyoruz. Normalden biraz daha fazla çalışarak daha geç kapatabiliyoruz. Ama gene bir yoğunluk oluşmaması için ona göre randevu oluşturuyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.  Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ