Kuaförlerde yaz sezonu hareketliliği

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte düğün sezonu da hareketlendi. Evlenecek olan çiftler aylar öncesinden kuaförlerde randevu oluşturmaya başladı. Kuaför Gökhan Demirci, yığılma olmaması için erkenden randevu oluşturması konusunda vatandaşları uyardı.

Kuaförlerde yaz sezonu hareketliliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu açıldı. Evlenecek olan çiftler aylar öncesinden kuaförlerde randevu oluşturmaya başladı.

İşlerinin iyi gittiğini belirten kuaför Gökhan Demirci, geçmiş yıllara göre işlerinin durgun geçtiğini ama yine de iyi gittiğini söyledi.

Düğün sezonun iyi geçeceğini dile getiren Demirci, “Artık ürünlerin çoğu yurt dışından geliyor ve Euro bazında çalışılıyor. Sezondan umutluyuz. Önümüzdeki 4 ay boyunca işlerimizin hareketli olmasını bekliyoruz. Ramazan Bayramı öncesi yoğunluk yaşadık. Önümüzde Kurban Bayramı var. Kısa bir süre kaldı. Bunun yanı sıra yaz sezonu olması sebebiyle düğün, nişan gibi cemiyetler olduğu için bunun bizim işlere de olumlu yansımaları oluyor. Yazın nasıl yatırım yaparsak kışın da ona göre hareket ediyoruz.” Dedi.

Demirci, Gelin, nişan sünnet gibi cemiyetler için vatandaşlara kuaför hizmetlerini son dakikaya bırakmamaları konusunda çağrıda bulundu.

Son dakikaya bırakılan işlemlerde yığılma olduğunu aktaran Demirci, vatandaşların önceden aramaları ve randevularını oluşturmalarını tavsiye etti. Dilek Şahin