• Haberler
  • Keşan
  • Keşan Belediyesi, 100 Keşanlıyı Bursa'ya götürdü

Keşan Belediyesi, 100 Keşanlıyı Bursa'ya götürdü

Keşan Belediyesi, düzenlediği gezi programı kapsamında, 100 Keşanlıyı Bursa'da gerçekleştirilen 'Trakyalılar Buluşması'na götürdü.

Keşan Belediyesi, 100 Keşanlıyı Bursa'ya götürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geziye katılan vatandaşlar, program kapsamında Ulu Camii, Panaroma Müzesi, Emir Sultan Camii’ni ziyaret etti.

Tarihi mekanların ziyaret edilmesinin ardından program “Trakyalılar Buluşması” ile devam etti. Programa Türkiye’nin dört bir yanından katılan Trakyalılar doyasıya eğlenirken, tanışma ve kaynaşma imkanı buldu.

HELVACIOĞLU, 100 KEŞANLIYI BURSA’YA YOLCU ETTİ

Geziye katılan vatandaşları Bursa’ya uğurlayan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi olarak yeni dönemde kültür turlarına verdikleri öneme dikkat çekti. Helvacıoğlu, “Hemşehrilerimizin günlük hayatın stresinden uzaklaşmalarını, eğlenmelerini, farklı şehirler görmelerini sağlayan gezilerimiz yoğun ilgiyle devam ediyor. Daha önce İstanbul, Edirne, Balıkesir, Ankara başta olmak üzere farklı şehirlere geziler düzenlemiştik. Vatandaşlarımızı bu defa Bursa’ya gönderiyoruz.  Tarihi mekanları ziyaret edecekler ve ‘Trakyalılar Buluşması’nda doyasıya eğlenecekler. Gezilerimiz ile daha çok şehirler göreceğiz. Her zaman vatandaşımızın yanında, yarınında, umutlarında beraber olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.  Haber Merkezi

HABER MERKEZİ