Kente yeni bir işletme kazandırıldı

Edirne'de tarzıyla fark yaratmak için Ekmekçizade Kervansarayı dış dükkanlarında açılan yeni butik hizmete girdi. İşyerinin açılış kurdelesini kesen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, kadın girişimci sayısının her geçen gün arttığına değinerek genç girişimci Gözde Cepdibi'nin açtığı butiğin hayırlı olmasını diledi.

Kente yeni bir işletme kazandırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de Talatpaşa Mahallesi Uzunkaldırım Caddesi Ekmekçizade Ahmetpaşa Kervansarayı'nın gölgesinde hizmete giren GC isimli butik düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine AK Parti İl Başkanı Belgin İba, Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, Cepdibi ailesinin yakınları ve birçok davetli katıldı.

Genç girişimci Gözde Cepdibi'nin butiğinin açılışına katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, kadınların çalışma hayatında yer almasının ve sayılarının her geçen gün artmasının gurur verici olduğunu söyledi.

İş hayatında kadın emeğinin değerini bildiklerini ifade eden İba, Kadın girişimcilerin yanlarında ve destek olmaya devam edeceklerini belirterek genç girişimci Gözde Cepdibi'nin kente kazandırdığı butiğinin hayırlı,bereketli ve bol kazançlı olmasını diledi.

Butik açma hayalini bu şekilde tarihi bir kervansarayın gölgesinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen genç girişimci Gözde Cepdibi, Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı'ndaki butiğinin açılışına katılan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Merkez İlçe Başkanı Engin Makak ve diğer katılımcılara kendisini yalnız bırakmadığı teşekkür etti.

Farklı tasarım ve modelleri Edirnelilerle buluşturmayı hedeflediğini söyleyen Cepdibi, Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı'nda hizmete giren butiğine herkesi beklediğini belirtti. 

Fahrettin Baydar