'Kendimize Güveniyor, Havsa'ya Gönülden İnanıyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne teşkilatı seçim çalışmalarına devam ediyor. MHP İl Başkanı Zakir Tercan ve Milletvekili Adayı Ali Özer, Havsa ilçesine bağlı Kuzucu, Şerbettir, Çukurköy, Bakışlar, Kulubalik, Kabaağaç, Naipyusuf, Has, Musulça, Arpac, Söğütlüdere ve Oğulpaşa Köylerini ziyaret etti.

'Kendimize Güveniyor, Havsa'ya Gönülden İnanıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP İl Başkanı Zakir Tercan ve Milletvekili Adayı Ali Özer seçim çalışmalarına devam ediyor. Havsa ilçesine bağlı Kuzucu, Şerbettir, Çukurköy, Bakışlar, Kulubalik, Kabaağaç, Naipyusuf, Has, Musulça, Arpac, Söğütlüdere ve Oğulpaşa Köylerini ziyarette bulunan Tercan ve Özer, yoğun ilgi ile karşılandı.

MHP’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kendimize Güveniyor, Havsa’ya Gönülden İnanıyoruz… Köylerimizi ziyaret ettik bir araya geldik. Gittiğimiz her yerde içtenlikle Sayın Ali Özer karşılanıyor, gönülden buyur ediliyor. Havsa İlçemizin her yerinde Sayın Ali Özer var! Sayın Ali Özer’i hanelerinden biri olarak gören tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bizim tüm hayallerimiz; Edirne derdimiz sevincimiz ortak. Ali Özer diye seslenmeniz yeterli. O sizi duyar… Edirne göç veren değil, göç alan bir kent olacak. İstihdam artacak, Edirne gelişecek, büyüyecek.”

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ