KAZI KAZAN'DAN 1 MİLYON TL'LİK BAYRAM İKRAMİYESİ

Edirne'de Kazı Kazan oynayan vatandaşın şans yüzüne güldü. Talihli vatandaş bayiden satın aldığı '˜Milyonerler Kulübü' Kazı Kazan'ından 1 Milyon Türk Lirası kazandı.

KAZI KAZAN'DAN 1 MİLYON TL'LİK BAYRAM İKRAMİYESİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de 04.05.2022 tarihinde Milli Piyano bayisinden Kazı Kazan oynayan vatandaşın şans yüzüne güldü.

Talihli vatandaş bayiden aldığın '˜Milyonerler Kulübü' Kazı Kazan'ından 1 Milyon Türk Lirası ikramiye çıktı. Şanslı vatandaş 20 Türk Lirası karşılında aldığı kazı kazandan çıkabilecek en yüksek bedeli kazandı.

'Müşterimize bayram ikramiyesi vermiş olduk'

                Talihli vatandaşın sürekli kazı kazan oynayan müşterilerinden biri olduğunu söyleyen 102-17 Aydın Abi Gişesi Bayi sahibi Sevda Rastgele, 'Bayramın 3.günü gelmiş müşterimiz. O gün kazı kazan alırken büyük ikramiye olan, milyoner kazı kazan yere düşmüş ve arkadaşımda yere düştü ama yine de vermemi ister misiniz? Diye ona sormuş, yok ben onu almak istemiyorum başka bir kazı kazan alayım demiş. Daha sonra yere düşeni de almış. Kazıyor ve 1 milyon ikramiye çıkıyor. Kendisi baya sakin karşıladı. Müşterimize bayram ikramiyesi vermiş olduk. Edirne'ye çıkmasına da çok sevindik.1 milyon zaten milyoner kulübünün en büyük ikramiyesi oluyor. İnşallah daha nice büyük ikramiyeler veririz' şeklinde konuştu.