Kamyonete çarpan tır yan yattı

Edirne'de park halindeki kamyonete çarpan tır yan yattı. Tem Otoyolu Hamzabeyli yol ayrımı yakınında meydana gelen kazada yaralanan olmadı.

Kamyonete çarpan tır yan yattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’den beyaz eşya yükleyen ve Hamzabeyli Sınır Kapısı üzerinden  Romanya'ya gitmek üzere yola çıkan B78 MIR plakalı tır sürücüsü M.A. direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 22 ACJ538 plakalı park halindeki kamyonete çarptı. TEM Otoyolu Hamzabeyli yol ayrımı yakınında meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Kapıkule'de oto yıkama işi yapan Sürücü M.G. ile eşi A.G. yakıtın bitmesi nedeniyle kamyonetlerini güvenlik şeridinin olduğu noktaya çekti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü M.A. yol kenarında park halinde bulunan kamyonete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet sürüklendi, TIR ise ancak yan yattıktan sonra durabildi.  Kazada canlarını kurtaran ve birbirine sarılan çift, duygularına hakim olamadı.

Park halindeki kamyonetin sürücüsü M.G, “Yakıtımız bittiği için yol kenarına park ederek dörtlüleri yaktık. O anda yola bakarken anlamadım geldi biçti bizi. Eşim ve ben aracın dışındaydık. Kendimizi yolun kenarına attık" dedi.

Meydana gelen kazada tır sürücüsü M.A, kamyonetteki M.G. ve eşi A.G. yaralanmadı. Bariyerlere sıkışan kamyonet ise kullanılamaz hale geldi.