• Haberler
  • Edirne
  • Kaderine terk edilen yol kazalara davetiye çıkarıyor

Kaderine terk edilen yol kazalara davetiye çıkarıyor

Edirne'de Şükrüpaşa Mahallesi Maşatlık Yolu ve Jandarma Üsteğmen Ahmet Altın Caddesi kesişimi üzerinde yoğun olarak araçların geçtiği bölgede 1 ayı aşkın süredir etrafına dubalar ve şeritler çekilerek kaderine terk edilen yol özellikle sürücüleri çileden çıkarıyor.

Kaderine terk edilen yol kazalara davetiye çıkarıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yol boyunca bozuk olan kaldırımlar, döküntü yollar ve asfaltın ortasındaki çukurlar her anlamda tehlike saçıyor. Edirne'de yol yenileme çalışmaları sonrası kazılıp bırakılan bölgeler, tepki topluyor. Şükrüpaşa Mahallesi Maşatlık Yolu ve Jandarma Üsteğmen Ahmet Altın Caddesi kesişimi üzerindeki yolun orta kısmının 1 ayı aşkın süredir yapılmaması ve bu kadar işlek bir noktada değişen bir şey olmaması isyan ettirdi.

Araçlar zarar görüyor, kazalara davetiye çıkarılıyor

Edirne'de altyapı nedeniyle kazılan yoldaki çalışmaların tamamlanmasına rağmen oluşan çukurların üzerinin geçici çözümlerle kapatılması ve uyarıcı levha dahi bulunmaması tepkilere neden oluyor. Uyarıcı levha bulunmaması ve karanlık nedeniyle özellikle gece saatlerinde kazalara davetiye çıkarılıyor. Araçlarının yoldaki çukurlar nedeniyle zarar gördüğünü, tozdan evlerinde oturamadıklarını belirten vatandaşlar sorunun çözülmesi için yetkililere sesleniyor.

Kentin birçok noktasında altyapı çalışmaları için yollar kazılıyor ama sonrasında tam anlamıyla çalışma yapılmıyor. Üstünkörü yapılan ve her yağmurda bozulan yollardan şikayet eden vatandaşlar, "Edirne'de yıllardan beri değişen hiç bir şey olmadı. Burası hem öğrenciler hem de turistler açısından en çok tercih edilen şehirler arasında yer alıyor. Ama bakıldığı zaman manzara hep aynı. Bir şikayetimiz olduğu zaman yetkilileri arıyoruz ne muhatap bulabiliyoruz, ne de sorun çözüme kavuşuyor. Başka illere gittiğimiz zaman içimiz açılıyor. Her yer tertemiz. Bizim yollarımız yıllardan beri beter durumda. Yapılan asfalt bile bir yağmurda kabarıyor" diyerek tepki gösterdi.

HABER MERKEZİ