Kaçakçılara geçit yok

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Edirne Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından 2 şahsın evinde yapılan aramada 1 adet tabanca, 1 adet 87 cm uzunluğunda kılıç, 1 adet 50 cm uzunluğunda pala, 1 adet satır, 6 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 21 adet şeffaf kilitli poşet ele geçirildi.

Kaçakçılara geçit yok
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik su olaylarını çıkış noktasını teşkil eden Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 2 şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; 2 şahsın evinde yapılan aramada; 1 adet tabanca, 1 adet 87 cm uzunluğunda kılıç, 1 adet 50 cm uzunluğunda pala, 1 adet satır, 6 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 21 adet şeffaf kilitli poşet ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheliler hakkında gerekli tahkikat başlatıldı.

Jandarma komutanlığından yapılan açıklamada; “Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.” İfadelerine yer verdi.  

HABER MERKEZİ