Jandarmadan personellere trafik eğitimi

Edirne'de jandarma ekipleri tarafından Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli personellere yönelik trafik eğitimi verildi.

Jandarmadan personellere trafik eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri tarafından müşterek görev yapılan kurum personellerine verilen eğitim faaliyetleri kapsamında; Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli personellere yönelik; Trafik kuralları, kış lastiği ve önemi, kış şartlarında araç kullanımı, güvenli sürüş, geçiş üstünlüğü, mevsimsel araç lastik ve bakımı, emniyet kemeri kullanımı ve önemi konularında eğitim ve bilgilendirme faaliyeti yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, güvenli bir trafik akışının sağlanması ve sıfır kaza düsturuyla meydana gelen can ve mal kayıplarının önlenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarının devam edeceği belirtildi.  Haber Merkezi

HABER MERKEZİ