Jandarmadan kaçak sigara operasyonu

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 2 evde yapılan aramada toplam 56 bin 440 makaron ve 20 kilogram tütün ele geçirildi.

Jandarmadan kaçak sigara operasyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Edirne'nin Uzunköprü İlçesinde Jandarma ekiplerince iki şahsın ikametinde yapılan aramada içi tütün doldurulmuş ve boş makaron, açık ve kapalı tütün ile elektrikli otomatik sigara sarma makinesi ele geçirildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Uzunköprü Jandarma Suç Araştırma Timi  (JASAT) dedektifleri,istihbarı bilgiler doğrultusunda 2 şahsın ikamet adreslerinde arama yaptı.

Yapılan arama sonucu  18 bin 440 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 38 bin adet boş makaron, 8 kilo açık tütün, 12 kilo kapalı tütün, 4 adet elektrikli otomatik sigara sarma makinesi ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanarak gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs hakkında Cumhuriyet Savcısının talimatıyla adli tahkikata başlandı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ