• Haberler
  • Edirne
  • Jandarma ekipleri tarafından çevreyi kirleten şahsa ceza

Jandarma ekipleri tarafından çevreyi kirleten şahsa ceza

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı tarafından Küçükevren-Sultanice köyü arası devlet karayolu kenarında beton mikseri temizleyerek çevreye çimento atığı dökmek suretiyle çevreyi kirlettiği tespit edilen şahsa, çevreyi kirletmek suçundan idari yaptırım uygulandı.

Jandarma ekipleri tarafından çevreyi kirleten şahsa ceza
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çevre, Doğa ve Hayvanların korunmasına yönelik çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri, Enez ilçesinde denetimlerde bulundu.

Ekipler tarafından Enez Küçükevren-Sultanice köyü arası devlet karayolu kenarında beton mikseri temizleyerek çevreye çimento atığı dökmek suretiyle çevreyi kirlettiği tespit edilen şahsa, çevreyi kirletmek suçundan idari yaptırım uygulandı.

Ayrıca şahsa çevreye karşı daha dikkatli olunması konusunda gerekli ikaz ve uyarı yapılarak kirletilen bölge temizletildi.

Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Çevre kirliliği ile mücadele konusunda denetim ve doğa koruma devriye faaliyetlerimize yine halkımızın desteği ile daha azim ve kararlılıkla devam edilecektir.” İfadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ