• Haberler
  • Edirne
  • Jandarma ekipleri kesinleşmiş hapis cezası olan şahsı yakaladı

Jandarma ekipleri kesinleşmiş hapis cezası olan şahsı yakaladı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Meriç'te 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve yasadışı yollarla yurtdışına kaçmaya çalıştığı tespit edilen 1 şahıs yakalanarak tutuklandı.

Jandarma ekipleri kesinleşmiş hapis cezası olan şahsı yakaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesi sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Jandarma ekipleri tarafından Meriç İlçesi’nde yapılan denetimde “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve yurt dışına kaçmaya çalıştığı tespit edilen 1 şahıs yakalandı. Şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.” İfadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ