Jandarma ekipleri, 6 yavru köpeğe sahip çıktı

Edirne'nin Keşan ilçesi'ne bağlı Seydiköy köyü civarındaki sulama göleti  civarında seyir trafik görevi yapan jandarma ekipleri, bölgede terk edilen anneleri olmayan 6 yavru köpeğin besleme ve bakımlarını yaparak barınağa götürülmesini sağladı.

Jandarma ekipleri, 6 yavru köpeğe sahip çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'nin Keşan ilçesi'ne bağlı Seydiköy köyü civarındaki sulama göleti  civarında seyir trafik görevi yapan jandarma ekipleri, araç altında kalarak ezilebileceği, yolu kullanan araç ve sürücüleri için de ayrıca trafik kazasına sebebiyet verme ihtimaline karşı anneleri olmayan yalnız başıboş dolaşan 6 yavru köpeğe rastladı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının önlenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yavru köpeklerin beslenme ve bakımları yapan jandarma trafik timleri, barınma ve ihtiyaçlarının karşılanması için Keşan Belediyesi Hayvan Barınağı ve Keşan Haytap yetkilisi ile irtibata geçerek yavruların barınağa götürülmesi ve koruma altına alınmasına katkı sağladı.

Trafik kazalarının engellenerek can ve mal kaybının önlenmesi ve güvenli bir trafik akışının sağlanmasına yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği belirtildi.

 

HABER MERKEZİ