İstanbul trafiğini aratmayan görüntüler

Edirne'de her yıl düzenlenen geleneksel Kakava ve Hıdırellez şenliklerine bu yıl da binlerce turistin ilgisi yoğun oldu. Ancak, şenliklere yoğun katılım, şehir içi trafiğini durma noktasına getirdi.

İstanbul trafiğini aratmayan görüntüler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özellikle şenlik alanına giden yollar ve caddelerde uzun araç kuyrukları oluştu.

Kentte yaşanan trafik sorununun yanı sıra, şenlikteki organizasyon eksiklikleri de gözden kaçmadı. Bazı ziyaretçiler, yeterli tuvalet ve çöp konteyneri bulunmaması gibi konularda şikayetlerini dile getirdi. Ayrıca, etkinliklerin planlanandan farklı saatlerde başlaması ve bazı noktalarda beklenmedik aksaklıkların yaşanması da dikkat çekti.

Yetkililer, yoğun katılım nedeniyle yaşanan trafik sorununu çözmek için ek önlemler aldıklarını ve organizasyon eksikliklerinin giderilmesi için çalıştıklarını günler öncesinden belirtmişti. Ancak alınan önlemler yeterli olmadı.

Yaşanan yoğunluk nedeniyle Atatürk Bulvarında trafik durma noktasına geldi. Kıyık Caddesi, Güney Çevreyolu ve Kakava-Hıdrellez Şenliklerine giden yollarda araçlar uzun süre beklemek zorunda kaldı. İstanbul trafiğini aratmayan görüntüler vatandaşları canından bezdirdi. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN