İkinci tur için seçmen kağıtları hazır

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için oy vermeye gidecek olan vatandaşlar seçmen kağıtlarını yeniden muhtarlıklardan alabilecek.

İkinci tur için seçmen kağıtları hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

28 Mayıs Pazar yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi’nin 2. Turu için oy verecek olan vatandaşlar seçmen kağıtlarını muhtarlıklardan alabilecek. Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci turu için geri sayım devam ediyor. Yeniden sandık başına gidecek vatandaşlara tek oy pusulası verilecek ve pusulada ikinci tura kalan Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu yer alacak.

Sabuni Mahallesi Muhtarı Aykut Yaman, ikinci tur seçimleri için seçmen kağıtlarının hazır olduğunu söyledi. Oy verecek olan vatandaşların seçmen kağıtlarını muhtarlıklardan alabileceğini hatırlatan Yaman, apartmanda oturanların seçmen kağıtlarını yöneticiler aracılığı ile ilettiklerini belirtti.

Seçmenlere vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandığa gitme çağrısında bulunan Yaman, “Muhtarlıkların seçmen kağıtlarını dağıtmak için hafta sonları da açık olacağız. 28 Mayıs Pazar sabahtan gece geç saatlere kadar da seçmen kağıtlarıyla beraber mahallelerimize ve seçmenlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Herkesi sandık başına davet ediyoruz. Herkes gelip seçmen kağıtlarını mutlaka alsın. Telefonla da bize ulaşabilirler. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin de ülkemize milletimize ve vatanımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz." Dedi. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN