İba, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi

Cumhur ittifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, kentin çeşitli mahallelerinde site sakinleri ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

İba, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur ittifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, yerel seçimlere kısa bir süre kala ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Gece gündüz demeden esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İba, projelerini anlatarak daha güzel bir Edirne için destek istiyor.

İlk olarak Şelale Evleri Sitesi sakinleriyle bir araya gelen İba, hem projelerini anlattı hem de onların istek ve taleplerini de dinledi. Sıcak ve samimi karşılamaları için site sakinlerine teşekkür eden İba, "Hemşehrilerimize Edirne’miz için çalıştığımız, planladığımız projelerimizden bahsettik, fikirlerini ve desteklerini istedik.

Misafirperverlikleri için, bizlere gösterdikleri teveccühleri için hepsine çok teşekkür ediyorum" Dedi.

Daha sonra Altuğ Kent Sitesi sakinleri ile bir araya gelen İba, ilgi ve samimiyetle karşılandı.

Güzel bir akşam sohbeti gerçekleştirdiklerini belirten İba, "Projelerimizi ilgiyle karşılayan hemşehrilerime güzel dilekleri için yürekten teşekkür ederim" Dedi.

Son olarak ise  İhlas Evleri Sitesi’nde ikamet eden vatandaşlarla buluşan İba,

"Hemşehrilerimiz ile buluştuk, Edirne’mizden bahsettik. Projelerimizle, tüm hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya ve güzelleştirmeye talibiz" Dedi.

Ziyaretleri için İba ve beraberindeki heyete teşekkür eden site sakinleri, çalışmalarında başarılar diledi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ