• Haberler
  • Edirne
  • İba 'Vatandaşlarımızın her gün yeni Edirne'ye dair umutlarını dinliyoruz'

İba 'Vatandaşlarımızın her gün yeni Edirne'ye dair umutlarını dinliyoruz'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İba 'Vatandaşlarımızın her gün yeni Edirne'ye dair umutlarını dinliyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak Edirne Merkez İlçe ve Süloğlu Süt Üreticileri Birliği (SÜTÜB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suiçmez'i ve birlik yönetimini ziyaret eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı İba, "Edirne’mizin üreticiler için, üreticilerimizin de şehrimiz için önemi büyük. Tüm ülkeye ve hatta yurt dışına üretim yapan yetiştiricilerimizi, ziraatçilerimizi desteklemek öncelikli amaçlarımızdan. Destekleri ve bizlere olan güvenleri için yürekten teşekkür ediyorum." Dedi.

Daha sonra Cumhur İttifakı Süloğlu Belediye Başkan Adayı Halil Özgüven ile birlikte Süloğlulu hemşehrilerle bir araya gelen İba, "Cumhur İttifakı olarak; Edirne'miz için tek yürek ve ortak amaçla çalışıyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan vatanımızın, milletimizin bütünlüğü; Edirne’mizin hak ettiği güzelliklere ve değere kavuşması!" Şeklinde konuştu.

Ardından Süloğu ilçesindeki esnafı ve kahvehanelerini ziyaret eden İba, ilçe sakinleriyle güzel vakit geçirerek hasret giderdi.

İba, her ilçe gibi Süloğlu'nu da çok sık ziyaret ettiklerini ve  her zaman moral ve güç veren  hemşehrilerle sohbet ettiklerini belirtti.

Daha sonra AK Parti Süloğlu İlçe Başkanı Şaban Toprak'ın annesi Şefiye Toprak'ın cenazesine katılan İba, "AK Parti Süloğlu İlçe Başkanı Şaban Toprak’ın  annesi Şefiye Toprak’ı Taşlısekban Köyü’nden son yolculuğuna dualarla uğurladık. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah." İfadelerini kullandı.

Ardından PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ve Müdürlük personeli hemşehrileri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden İba, Edirne için, herkesin sesini duymaya ve duyurmaya devam edeceklerini aktardı.

Türk Telekom Edirne İl Müdürü Serdar Murat Gün ve Müdürlükte çalışanları  ziyaret ederek hatırlarını soran İba,  güzel karşılamaları için teşekkürlerini sundu.

Vakıf İş Hanı’nın dış dükkanları, Murat Turgut Caddesi ve Fuzuli Caddesi'ndeki esnafı ziyaret eden İba, "Hatırlarını sormak, bizlerden beklentilerini, Yeni Edirne’ye dair umutlarını duymak sadece bugünün değil, bundan sonra da her günümüzün en önemli işlerindendir." Dedi.

İba, vatandaşların sesini duymak ve bu sese kulak vermenin daimi vazifeleri olduğunu dile getirdi.

Edirne Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fevzi Erşahin ve Dernek yönetimiyle bir araya gelen İba, Sivil Toplum Kuruluşlarının faaliyetlerini destekleyecek çok önemli projelerle geldiklerini ve tüm derneklerin ihtiyaçlarını önemsediklerini vurguladı.

"EDİRNE’MİZ İÇİN, GENÇLERİMİZ İÇİN BİZ HAZIRIZ!"

Son olarak Boston Cafede gençlerle bir araya gelen İba, sohbet ederek projelerinden bahsetti.

Gençler için projeler hazırladıklarını aktaran İba, "Gençlik Merkezlerimizin planları hazır. Gençlerimiz için sanat merkezlerimizin, yeşil alanlarımızın, bisiklet yollarımızın, spor merkezlerimizin projeleri hazır. Burs projemiz, istihdam ve teknoloji projelerimiz hazır. Kısacası, Edirne’miz için, gençlerimiz için biz hazırız!" Dedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ