• Haberler
  • Edirne
  • İba 'Vatandaşlarımızın hak ettiği hizmete kavuşmasını sağlamanın yolu onları dinlemek ve seslerini duymaktan geçiyor'

İba 'Vatandaşlarımızın hak ettiği hizmete kavuşmasını sağlamanın yolu onları dinlemek ve seslerini duymaktan geçiyor'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarına devam ediyor. İba 'Hane Hane Edirne' programı kapsamında Kocasinan  ve Fatih Mahallelerinde vatandaşları evlerinde misafir oldu.

İba 'Vatandaşlarımızın hak ettiği hizmete kavuşmasını sağlamanın yolu onları dinlemek ve seslerini duymaktan geçiyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HepBirlikteEdirne, diyerek yola çıktıklarını belirten Edirne Belediye Başkan Adayı İba; "amacımız en büyük destekçilerimiz, en güzel Edirne’yi hak eden hemşehrilerimizin sesi olmak” dedi.

“Hane Hane Edirne” ziyaretlerinin hızla devam ettiğini dile getiren, Kocasinan Mahallesi’nde vatandaşları evlerinde ziyaret eden İba, “Sinem Günel Hanımefendi’nin davetiyle, hanesine konuk olduk. Güzel misafirlerinin sıcaklığı ve değerli sohbetleri ile çok keyifli bir akşam geçirdik. Kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Vatandaşların sıcak ilgisinden, enerji ve güç aldıklarını dile getiren İba, Edirne'nin ve vatandaşların hak ettikleri hizmete kavuşmasını sağlamanın yolunun onları dinlemek ve seslerini duymaktan geçtiğini belirtti.

İba, “Gönül Gönüle Edirne' diyerek çıktığımız bu yolda, en büyük destekçilerimizin yanında olacağız. Fatih Mahallesi'nden Merve Sönmez kardeşimin davetiyle, evlerine ve arkadaş buluşmalarına misafir oldum. Pırıl pırıl, gencecik ve çok değerli kadınlarımız var. Edirne’mizin kadınları için, çok güzel hayallerimiz, çok önemli hedeflerimiz var. Bu hedeflere kadınlarımızla birlikte ulaşacağız” diye konuştu.   Haber Merkezi

HABER MERKEZİ