İba, 'Üretim sürecinin en önemli aktöre emekçilerimizin günü kutlu olsun'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Emek ve alın teriyle Türkiye'nin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçilerin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan İba, işçilerin özverili çalışmalarıyla üretim sürecinin en önemli aktörü olduğunu belirtti.

İba, 'Üretim sürecinin en önemli aktöre emekçilerimizin günü kutlu olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Alın teri ve emeğin günü olan 1 Mayıs’ın özverili çalışmalarıyla üretim sürecinin en önemli aktörü olan işçilerin günü olarak kutlandığını söyleyen  İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde istihdamı artırmak için pek çok programı hayata geçirdiklerine değindi.

Ücretten sosyal haklara kadar birçok yenilik yapıldığını aktaran İba, işçinin ve emekçinin her alanda önemli kazanımlar elde etmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Çalışanların emeklerinin karşılığını tam almalarına ve çalışma şartlarının iyileştirilmesine her zaman büyük önem verdiklerini dile getiren İba, işçinin ve emekçinin yanında olmaya ve onların daha iyi şartlarda yaşaması adına ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini aktardı.

İstihdamı artırmak, işsizlik oranını düşürmek için pek çok tedbiri hayata geçirdiklerini söyleyen İba, "Emekçilerimizin demokratik yollarla dile getirdiği tüm taleplerini dikkate alarak, devletimizin tüm kurumlarıyla, sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla,  çalışanlarımızın sorunlarının çözümü ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İba, "Emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan çalışanların işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ