• Haberler
  • Edirne
  • İba, 'Örnek bir Edirne hazırlamak için hazırız!'

İba, 'Örnek bir Edirne hazırlamak için hazırız!'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hep Birlikte Edirne' sloganıyla yürüttüğü saha ziyaretlerine devam ediyor.

İba, 'Örnek bir Edirne hazırlamak için hazırız!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çok sayıda dernek, vakıf ve STK'ya ziyarette bulunan İba'nın bu seferki ziyareti, hayvanlarla ilgili yürüttükleri çalışmalarla bilinen Bir El Bin Nefes Derneği'ne oldu.

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Bir El Bin Nefes Derneği Başkanı Yağmur Islattı Aydın ve yönetimini ziyaret etti.

İba, Bir El Bin Nefes Derneği Başkanı Yağmur Islattı Aydın ve yönetimini ziyaret ederek, derneğin yaptığı kıymetli işler ve hayata kattığı güzellikler hakkında bilgi aldı.

 

Görme engelli patili dostları Lucy ve yürüteçle hayata tutunan Şans'ı sevdiğini belirten İba, dernek için “Sahipsiz hayvanlara ve bizlerle aynı dünyayı paylaşan bu güzel canlara verdikleri değer, içimizi ısıttı” dedi.

Sokak hayvanlarına yönelik projeleri konuşup görüş ve önerilerini aldıklarını aktaran İba, “Sahipsiz canlara sahip çıkan tüm hayvansever kuruluşlarla iş birliği yaparak Edirne'deki sorunları çözmeye kararlıyız. Edirne'de sahipsiz hayvan sorununu çözecek; hem sessiz canlarımızın faydasını gözetecek hem de bu konuda örnek ve öncü belediye olacağız” şeklinde konuştu.

İba, sahipsiz canların kendilerine emanet olduğunu hatırlatarak sivil toplum kuruluşlarının yanında olacaklarını ve destekçileri olmaya devam edeceklerini ifade etti.

“TÜM EVLATLARIMIZA ÇOK GÜZEL BİR EDİRNE HAZIRLAMAK İÇİN HAZIRIZ!”

Aynı gün içerisinde Lalapaşa İlçe Başkanı Seçkin Yörük’ün torunu, Burak ve Eftalya Yörük çiftinin bebeği Almina'nın bebek mevlidine katılan İba, çiftin bebeğine ve tüm evlatlara güzel bir gelecek hazırlamak için hazır olduklarını belirtti.

 

Ziyaretlerine, kendisine vatandaşlardan gelen davetlere icabet ederek devam eden İba, hemşehrilerinin iyi ve zor günlerine de ortak olmaya devam etti.

İbrahim ve Büşra Küçük çiftinin kızı Elanur’un 6 yaş doğum günü kutlamasına katılan İba, aile ve yakınlarıyla güzel vakit geçirerek sohbet etti.

İba, çiftin kızlarına güzel ve sağlıklı seneler diledi.

Daha sonra Tolga ve Pelin Yörük çiftinin evlatları Karan Bebeğin mevlidine katılan İba, çiftin bebeğine sağlıklı ve güzel ömür diledi.

“TÜM ÖLMÜŞLERİMİZİ DUA, RAHMET VE SAYGIYLA ANIYORUM”

Ardından Uğur Kaymak’ın evladı merhum Batuhan Yener Kaymak ve Sedat Bilgin’in kayınvalidesi merhume Mihriman Yılmaz’ın ruhları için Darü-l Hadis Camii’nde okutulan mevlid programına katılan İba, ölmüşleri dualarla, rahmetle ve saygıyla andı.

“ÇİFTİMİZE BİR ÖMÜR BOYU SAADET DİLİYORUM”

Demir ve Lazoğlu ailelerinin mutlu gününde, evlatları Ahmet ve Simge’nin nikah törenlerine katılan İba, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Ardından Kuvan ve Bekçi ailelerinin evlatları, Gamze ve Ümit’in nikah merasimlerine katılarak çiftlerine mutluluklar dileyen İba, “yeni yuva kuran tüm çiftlere kolaylıklar ve iki cihan saadeti diliyorum” dedi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ