• Haberler
  • Edirne
  • İba, 'Her birimizin hak ettiği Edirne'ye kavuşacağız'

İba, 'Her birimizin hak ettiği Edirne'ye kavuşacağız'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba,  'Hep Birlikte Edirne' sloganıyla başlatılan saha ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İba, sorunları yerinde dinleyerek talepleri not alıyor.

İba, 'Her birimizin hak ettiği Edirne'ye kavuşacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adaylığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan İba, yaşlısı, genci, büyüğü, küçüğü demeden herkesin gönlünü kazanmak için gecesini gündüzüne katıyor.

İl Başkanlığı döneminden bu yana sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı İba, şimdi ise daha güzel ve daha modern bir Edirne için kolları sıvadı.

Saha çalışmaları çerçevesinde esnaf ziyareti yapan İba, kentteki bir alışveriş merkezinde düzenlenen sergi açılışına katıldıktan sonra iş yerlerini dolaşarak çalışanlarla ve vatandaşlarla buluştu.

"HAYALİMİZDEKİ EDİRNE'Yİ VE PROJELERİMİZİ ANLATTIK"

Mağaza çalışanları ve vatandaşlarla sohbet eden İba, "Her birinin gönlündeki Edirne’yi sorduk, biz gönlümüzdeki, hayalimizdeki ve projelerimizdeki Edirne’mizi anlattık. Hep diyoruz ya, hayaller bir, kalpler bir. Bu şehri, hepimizin şehri yapacağız! Edirne'mizde ulaşımdan, istihdama, altyapıdan, kültürel ve sanatsal faaliyetlere kadar birçok konuda eksik olan ne varsa hayata geçirmek ve burayı yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalar yapacağız" dedi.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İba,  Muammer Aksoy Caddesi ve Vali Konağı mevkiindeki esnafı ziyaret etti.

"HER BİRİMİZİN HAK ETTİĞİ EDİRNE’YE KAVUŞACAĞIZ"

Her zaman ilk günkü aşkla ve sanki yarın seçim olacakmış gibi durmadan çalıştıklarını söyleyen İba, "Halkımızın ve esnafımızın güleryüzü, içten ve samimi destekleri, Edirne’mizi güzelleştirme ve hep birlikte yönetme yolunda kattıkları motivasyonun değeri çok büyük. Her birimizin hak ettiği Edirne’ye kavuşacağız. Çok az kaldı.

Yaptığımız her ziyarette, çaldığımız her kapıda ve sıktığımız her elde ilgiyle karşılanıyoruz. Desteğiniz gücümüze güç katıyor. Kentimizin örnek şehir olması ve hak ettiği hizmeti alması için elimizden geleni yapıyoruz. Artık, değişim ve gelişim zamanı" İfadelerine yer verdi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ