• Haberler
  • Edirne
  • İba, 'Hep birlikte daha güzel işler başaracağız'

İba, 'Hep birlikte daha güzel işler başaracağız'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hane Hane Edirne' programı ziyaretleri çerçevesinde Şükrüpaşa ve Nişancıpaşa Mahallelerinde vatandaşların evlerine konuk oldu.

İba, 'Hep birlikte daha güzel işler başaracağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hane Hane Edirne' ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Vatandaşları evlerinde ziyaret ederek samimi bir sohbet gerçekleştiren İba, onları tek tek dinleyerek taleplerini alıyor.

'Hane Hane Edirne' ziyaretleri çerçevesinde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ve kalplere dokunmaya devam edeceklerini söyleyen İba, Artık Edirne için kaybedecek bir dakika bile olmadığına ve vatandaşların hak ettiği hizmetleri alma zamanı olduğuna dikkat çekerek ziyaret ve çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini ifade etti.

"TÜM KADINLARIMIZIN ELİ, EMEĞİ VE FİKRİ EDİRNE'YE DEĞER KATACAK"

Her bir vatandaşı tek tek dinleyerek taleplerini aldıklarını belirten İba,

"Şükrüpaşa Mahallesi’nden hemşehrimiz Sevinç Gökçe’nin evine konuk olduk…

Komşuları, misafirleri, ahbapları…

Bizlerle beraber olmak, bizimle sohbet etmek için gelen her bir hemşehrime teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın gücüne inanıyoruz! Edirne’ye tüm kadınlarımızın eli, fikri, emeği değer katacak" İfadelerine yer verdi.

Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki ziyaretin ardından Nişancıpaşa' ya geçen İba ve beraberindeki heyet, vatandaşların evlerine konuk oldu. Vatandaşlar tarafından sıcak ilgi ve samimiyetle karşılanan İba, bu ilgi, destek ve samimiyetin en büyük güç kaynaklarından birisi olduğunu aktardı.

"HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ"

Daha güzel bir Edirne için ziyaret ve çalışmaların devam edeceğini söyleyen İba,

"Nişancıpaşa Mahallesi’nde hemşehrimiz Seyran Özdemir’in hanesine konuk olduk. Sağolsun, çok sayıda ahbabı da bizlerle birlikte olmak için teşrif etti. Güzel sohbetlerde bulunduk, çok keyifli bir akşam geçirdik. Destekleriniz, dualarınız çok kıymetli. Hep birlikte çok güzel işler başaracağız!" İfadelerine yer verdi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ