İba, görevi teslim aldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla yeniden Edirne İl Başkanlığı görevine getirilen Belgin İba, Başkanvekili Aydoğan Akıncı'dan görevi devraldı.

İba, görevi teslim aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde Akıncı, İba'ya hayırlı olsun dileklerini ileterek çiçek takdim etti.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı vazifesini vekaleten büyük bir özveriyle yürüten Akıncı'ya teşekkürlerini sunan İba, "Kendisine bu süreçteki emekleri için teşekkür ediyor, Edirne’miz için tüm teşkilat olarak gönül gönüle omuz omuza çalışmaya devam diyorum" İfadelerine yer verdi.

İl yönetim kurulu üyeleri, başkan yardımcıları, merkez ilçe ve kadın kolları başkanının da yer aldığı devir teslim töreninde konuşan İba, bundan sonra yapacakları çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Edirne için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirten İba, kentin hak ettiği hizmeti alması adına çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizdi.

HABER MERKEZİ