• Haberler
  • Edirne
  • İba, 'Edirne'yi hak ettiği günlere eriştireceğiz'

İba, 'Edirne'yi hak ettiği günlere eriştireceğiz'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hep Birlikte Edirne' sloganıyla sahadaki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İba, Edirne'nin büyüyerek gelişmesi için sanayicilerle, esnafla, iş insanlarıyla, STK'larla hep birlikte el ele verip Edirne'yi hak ettiği günlere eriştireceklerini söyledi.

İba, 'Edirne'yi hak ettiği günlere eriştireceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülke ekonomisine ve istihdama katkıda bulunan iş insanları ve dernek üyeleri ile bir araya gelmeye devam eden İba, sorunları yerinde dinleyerek talepleri not alıyor.

"EDİRNE İÇİN GEREKENLERİ HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ"

İba, Edirne Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu Başkanı Sedat Tosun, Edirne Köy Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Kıyga ve muhtarlar ile buluştu.

Ziyarette, Edirne'nin ihtiyaçları ve eksikleri görüşüldü.

Muhtarların vatandaşa ulaşma noktasında çok büyük öneme sahip olduklarını dile getiren İba, "Sesleri bizim için çok önemli. Onlar vatandaşın, biz de onların sesini duyacağız, Edirne için gerekenleri hep birlikte yapacağız." Dedi.      

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, bir dizi ziyaretler için kente gelen K. Makedonya Eski Devlet Bakanı Hadi Nezir, Kosova Türk Demokratik Partisi Eski Genel Başkanı Mahir Yağcılar, Türk Demokratik Partisi Eski Genel Başkanı ve şimdi Onursal Parti Başkanı Dr. Kenan Hasip, Bulgaristan Eski Milletvekili Kasam Dal ve Yunanistan Batı Trakya Eski Milletvekili Ahmet Haciosman ile bir araya geldi.

İba, Balkanlarda yaşayam tüm soydaşlara ve Edirne'de yaşayan tüm Balkan Türkü vatandaşlara selam gönderdi.

"EDİRNE'Yİ HAK ETTİĞİ GÜNLERE ERİŞTİRECEĞİZ"

İba, ardından Edirne'de bir çok alanda girişimleri olan, kente istihdam dahil pek çok alanda katkıları bulunan iş insanları Kemal Kılıç ve Selahattin Kaya’yı, Adresin Otel'de ziyaret etti.

İba, Edirne'nin büyüyerek gelişmesi için sanayicilerle, esnafla, iş insanlarıyla, STK'larla hep birlikte el ele verip Edirne'yi hak ettiği günlere eriştireceklerini söyledi.   Haber Merkezi

HABER MERKEZİ