• Haberler
  • Edirne
  • İba 'Edirne'yi çok daha yeşil bir kent yapacağız'

İba 'Edirne'yi çok daha yeşil bir kent yapacağız'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hane Hane Edirne' programı kapsamında vatandaşların evlerine konuk oldu.

İba 'Edirne'yi çok daha yeşil bir kent yapacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İba, Talatpaşa Mahallesi sakinlerinden bir vatandaşın evine misafir oldu.

Misafirperverliklerinden dolayı aileye teşekkür eden İba, “Bu akşam ilk misafirliğimiz, Talatpaşa Mahallesi’nden Hasibe hanım sıcak ve samimi hanesineydi. Kah güldük hak hüzünlendik. Hayata dair her ne varsa, hemşehrilerimle paylaşmak çok değerli. İçtenlikleri ve ev sahiplikleri için çok teşekkürler.” Dedi.

İba daha sonra Şükrüpaşa Mahallesi sakinlerinden Mutlu Güney’in davetine katıldı.

Hane sahibinin komşularının da katıldığı ziyarette hoş sohbetlerin yaşandığını söyleyen İba, “Bizlere, sıcak yuvalarını açan, adeta bir aile gibi olduğumuz her bir hemşehrimizin değeri çok büyük. Amacımız, Edirne’mizdeki herkes için, en güzel şehri birlikte inşa etmek. Hepimiz için Edirne.” İfadelerini kullandı.

Ardından Şükrüpaşa Mahallesi sakinlerinden Sanem Arı’nın evine misafir olan İba, “Onlara da, tüm Edirne’mize de sözümüz söz. Edirne’yi çok daha yeşil bir kent yapacağız. Her mahallenin, nefes alabileceği yeşil alanları, Edirne’mize kazandıracağız.” şeklinde konuştu.

İba, daha sonra Kocasinan Mahallesi sakinlerinden Didem Aslan ve komşularının davetiyle düzenlenen gün programına katıldı.

Hoş sohbetle geçen buluşmada vatandaşların beklentilerini dinleyen İba, “Edirne’miz için beklentilerimizi, hayallerimizi konuştuk. Her bir hemşehrime dokunan, her bir haneye faydası olacak, Edirne’ye güzellik katacak projelerle geliyoruz. Hep birlikte Edirne için geliyoruz.” Dedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ