• Haberler
  • İba, 'Edirne'ye hizmetkâr olmak için yola çıktık'

İba, 'Edirne'ye hizmetkâr olmak için yola çıktık'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Arasta Çarşısı esnafı ile bir araya gelen İba, Edirne'yi hak ettiği yerlere getireceğiz' dedi.

İba, 'Edirne'ye hizmetkâr olmak için yola çıktık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mart Ayının sonunda gerçekleştirilecek yerel seçimler için geri sayım devam ediyor.  Kentte hayata geçirmek istedikleri projeleri esnafla paylaşan Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

İba, 'Hep Birlikte Edirne' sloganıyla çıktıkları yolda yaptığı ziyaretlerde vatandaşların çözüme kavuşmasını istediği sorunları not alıyor. Vatandaşlar ve esnafların isteklerine göre projeler hazırladıklarını belirten İba, Edirne’nin hak ettiği hizmeti alacağını aktardı.

Arasta Çarşısı’nın başından itibaren tüm dükkânları tek tek dolaşarak hayata geçirecekleri projeler anlatan iba, esnafa hayırlı işler dileyerek destek istedi.

Edirne için yola çıktıklarını belirten İba, “Edirne’ye hizmet vermek istiyoruz. İnşallah sizlerin de desteğiyle güzel sonuçlara kavuşacağız.” Dedi.

“EDİRNE’Yİ HAK ETTİĞİ YERLERE GETİRECEĞİZ”

Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının altını çizen İba, “Edirne gibi güzel şehir sahipsiz kaldı. Bu şehri güzelleştirmek için çok çalışacağız. Gerekirse gece gündüz demeden halkı mutlu etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Edirne’yi daha iyi yerlere, hak ettiği yerlere getireceğiz. Gayretimiz çok büyük heyecanlıyız. Sizin bize olan inancınız ve desteklerinizle her şey güzel olacak.” şeklinde konuştu.

 “EDİRNE’YE HİZMETKÂR OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Hizmete talip olduklarını belirten İba, “Hizmet yerelde başlar. Biz de Edirne'mize hizmet etmek için yola çıktık. Kente daha güzel ve daha fazla yenilikler yapacağız. Edirne’yi turizm alanında en büyük destinasyonlardan biri yapacağız. Şehrimizin için çok güzel projelerimiz var. Yerel yönetimlerim yetkisi çok büyük kendi adımıza çok büyük sorumluluk ve zor bir dönem ama Edirne için girdik hizmet yarışına. Bu şehrin artık kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Nasıl olsa kazanıyoruz, diye çalışmadılar ama biz bunu yıkmak istiyoruz. Sizlere, kente hizmet vermek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Çarşı esnafının en büyük sorunu olan otopark problemini çözeceklerini dile getiren İba, “Şehrimizin estetiğine ve yapısına uygun hem katlı hem de açık otoparklar planlayarak en önemli sorunları aşacağız. Ayrıca kente ziyarete gelen tur otobüsleri için özel otopark alanlarını hayta geçireceğiz.” Dedi.

Esnafın isteklerini yerine getireceklerinin sözünü veren İba, “Derdimiz de sevdamız da Edirne. Her gittiğimiz yerde teveccühle karşılanıyoruz. Vatandaşların desteği bizleri çok mutlu ediyor. Onların bize inanması ve güvenmesi bizim için gurur verici bir şey. İnşallah onların güvenini boşa çıkarmayacağız ve verdiğimiz sözün sonuna kadar arkasında duracağız. Bu güne kadar nasıl çalıştıysak Edirne için gece gündüz demeden daha fazlası için gayret göstereceğiz.” Şeklinde konuştu.

Projeleri esnaf ve vatandaşların isteğine göre hazırladıklarını dile getiren İba, “ “Edirne hep garanti görüldü, seçmenin oyunu güvenildi ve çalışmadılar. Ceketimizi koysak kazanırız diye baktılar Edirne’ye biz öyle bakmıyoruz gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kentin her sorununu biliyoruz. Her mahalleye girdik ne yapabileceksek elimizden ne geliyorsa hepsini yapmaya hazırız. Bir birikim var ve bu birikimi hizmete dökme zamanı.” Ülkeyi kimin yöneteceğini değil şehri kimin yöneteceğini seçiyoruz o yüzden de destek bekliyoruz. Bu sefer diyoruz siyasi bakmayın Edirne’ye kimler ne yapmış ona bakın bu yüzden sizin desteklerinizi istiyoruz. 20 yıl önce nasıl sorunlar varsa bugünde aynı sorunlar var. Biz bunu değiştirmek bu sorunlara çözüm bulmak istiyoruz.” Dedi.

Arasta çarşısı ziyaretinin ardından İba, esnafla beraber geleneksel Cuma duasına katıldı.

İba, bolluk ve bereket duasının ardından esnafa hayırlı işler diledi.

Haber Merkezi