İba'dan Pekcanlı'ya yanıt: 'Önce kendi yetki alanlarına giren hizmetleri vatandaşlarımıza götürün!

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, İl Genel Meclisi 2023 yılı bütçesinin 310 milyon lira olarak onaylanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bütçeye 'evet' oyu verdikleri için köylere hizmetlerin yapıldığını iddia ederek hükümetin yaptığı yatırım ve faaliyetlerden kendilerine pay çıkarmaya çalışan CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı'ya sert bir dille yanıt verdi.

İba'dan Pekcanlı'ya yanıt: 'Önce kendi yetki alanlarına giren hizmetleri vatandaşlarımıza götürün!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı'nın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, hükümetin sunduğu hizmetlerin üstünden nemalanmaya çalışmak yerine ilk önce kendi yetki alanlarına giren hizmetleri vatandaşlara götürmeleri tavsiyesinde bulundu.

Edirne İl Genel Meclisi 2023 bütçesi 310 milyon lira olarak onaylandı. CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Edirne ilinin tamamına 2023 yılında yapılacak olan toplamda 310 milyon liralık yatırıma evet diyen 28 kişilik il genel meclisinin 15 kişisi Cumhuriyet Halk Partisi üyesidir. Yani köy köy gezip bunları biz yaptırıyoruz diye söyleyen olursa bu yazdıklarımı okuyan bir zahmet o kişilere söylesin" ifadelerine yer vermişti.

CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı'nın Edirne İl Genel Meclisine sunulan 2023 yılı bütçesine evet oyu verdikleri için köylere hizmetlerin yapıldığını iddia ederek hükümetin yaptığı yatırım ve faaliyetlerden kendilerine pay çıkarmaya çalıştığını söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "Hükümetimizin, devletimizin hizmet teklifleri oylanırken "onay" için el kaldırmayı vatandaşa bir lütuf gibi sunmayın!" diyerek sert bir dille yanıt verdi.

" Önce kendi yetki alanlarına giren hizmetleri vatandaşlarımıza götürün!

CHP İl Başkanı Pekcanlı'ya, vatandaşa hizmet götürmekle, mecliste el kaldırmak arasındaki farkı öğrenmesi tavsiyesinde bulunan Başkan İba, "Siz önce kendi yetki alanlarına giren hizmetleri vatandaşlarımıza götürün! Biz sizin eksiklerinizi kapatmak zorunda kalmayalım... Mesela yıllarca bedbaht halde bıraktığınız Selimiye Meydanı'nı Bakanlığımız olaya el atmak zorunda kalmadan ihya edebilseydiniz... Her yıl kışın akrobasi yaparak yürümek zorunda kaldığımız sokakları bir düzgün hale getirseydiniz... Edirne'mize yakışmayan şehir otogarını çağımıza uygun şekilde modernize etseydiniz... Şehir içi ulaşımında vatandaşlarımızın ve ETUS şoförlerinin mağduriyetini dinleyip, kör düğüm olan sorunu çözüme kavuşturabilseydiniz.. Keşke bizim hemşehrilerimize sunduğumuz hizmetler üstünden nemalanmaya çalışmasaydınız" ifadelerine yer verdi.

"Tek amacımız Edirne'nin kalkınması ve hak ettiği çehreye kavuşması"

Böyle şeyleri dert etmediklerini tek gaye ve amaçlarının Edirne'nin kalkınması ve hak ettiği çehreye kavuşması olduğunun altını çizen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "Biz çalışmaya devam edeceğiz. Gezdiğimiz köylerde, mahallelerde tüm vatandaşlarımız gerçekleri biliyor nasılsa. Her zamanki gibi. AK Parti çalışır, biz çalışırız. Hizmet götürürüz" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ