İBA'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Anneler Günü' dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Anneliğin dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden birisi olduğunu belirten İba, annelerin ise iyiliği en çok hak eden varlıklar olduğuna değindi.

İBA'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Anneler Günü' dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Sevgili Peygamberimiz, Hz. Muhammet'in 'Cennet, annelerin ayaklarının altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ve ne kadar mübarek olduğunu ifade ettiğini hatırlatan Başkan İba, "Anneye hürmeti cennetin kapısını açacak bir anahtar olarak gören bir medeniyetin mensupları olarak, anne ile evladı arasındaki bağın en güçlü bağ olduğuna inanıyoruz" dedi.

"Annelerin hakkı hiçbir bedelle ödenmez"

Annelerin toplumsal hayatın en önemli görevini üstlendiğini belirten Başkan İba," Genç nesilleri yetiştirerek geleceğe hazırlanmalarında büyük katkıları bulunan annelerimizin karşılıksız sevgi ve şefkat hisleriyle bizlere sunmaya çalıştıkları hayatın karşılığını hiçbir bedel ile ödemek mümkün değildir. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini benimsemek hepimize düşen en büyük sorumluluktur" şeklinde açıklamada bulundu.

"Annelerimizin hayat şartlarının iyileştirilmesi için yılmadan çalışacağız"

Evlatları için tüm zorluklara göğüs geren ve engin hoşgörüsüyle yolumuzu aydınlatan annelerin, ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanması, mutlu ve huzurlu olmaları, hayat şartlarının iyileştirilmesi hususunda yılmadan çalışmayı sürdüreceklerinin altını çizen İba, "İstikbalimizin, birlik ve beraberliğimizin en önemli mimarları olan, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor; ahrete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum" ifadelerine yer verdi.