İba, 'Bütün sağlık çalışanlarımız takdirin en iyisine layıktır'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Hastalarına şifa dağıtarak çok kutsal bir görevi yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının gösterdikleri gayretin öneminin büyük olduğunu vurgulayan İba, bunu gerek Kovid-19 salgınıyla mücadele döneminde gerekse yaşanan depremlerde bir kez daha anlaşıldığını vurguladı.

İba, 'Bütün sağlık çalışanlarımız takdirin en iyisine layıktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı. İnsanlık mazisi kadar eski tarihe sahip olan tıpın, insan hayatı sürdüğü müddetçe gelişmeye devam edeceğini aktaran İba, Dünyada tıp alanında her geçen gün başarılı çalışmalara imza atan Türk hekimlerinin ülkemiz ve insanlık adına gurur verdiğini ifade etti.

Sağlık hizmetleri açısından her geçen gün yeni çalışmalar yapıldığını belirten İba, sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması için gereken adımın atıldığını ve projeler ve yenilikler ortaya koyulduğunu aktardı.

"Bütün sağlık çalışanlarımız takdirin en iyisine layıktır"

Ülkemizde ve yurt dışında görev yapan sağlık çalışanlarının, kara gün dostu ifadesinin vücut bulduğu bir mesleğe sahip olduğunun altını çizen Başkan İba, "Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız Kovid-19 salgınıyla mücadele döneminde canla başla çalışarak mücadele ettiler. Yeri geldi evlerinde küçük çocuklarını bırakarak hastalara can vermek için kendi canlarını bile hiçe saydılar. Şuanda içinde bulunduğumuz dönemde de merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen asrın felaketi olarak nitelendirilen yıkıcı depremlerde doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız tek yürek olarak bölgelerde büyük mücadele gösterdiler. İnsan sağlığına şifa ile dokunarak hayati bir mesleği icra eden doktorlarımızın hakkı ödenmez. Bütün sağlık çalışanlarımız takdirin en iyisine layıktır.  Bu nedenle sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Bu mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza ise Allah'tan rahmet diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

HABER MERKEZİ