• Haberler
  • Edirne
  • İba, 'Belediye olarak, gereken desteği sağlamak bizim sözümüz'

İba, 'Belediye olarak, gereken desteği sağlamak bizim sözümüz'

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 'Hep Birlikte Edirne' sloganıyla çalışmalarını sürdüren İba, ziyaretleri sırasında projeler hakkında vatandaşlara bilgi veriyor.

İba, 'Belediye olarak, gereken desteği sağlamak bizim sözümüz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak Kıyık Caddesi esnafıyla bir araya gelen Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, projelerinden bahsederek esnafın taleplerini not aldı.

Esnafla sohbet ederek gerçekleştirecekleri projelerden bahseden İba, "Esnafımızın, hemşerilerimizin destekleri bize güç ve motivasyon katıyor. Bu gönül birliği, Edirne’mizin birliği…

Hepimiz Edirne için en güzelini istiyor, hepimiz Edirne’mize en iyisini layık görüyoruz." Dedi.

Daha sonra Cumhur İttifakı Edirne Belediye Meclis Üyesi Adayı Necamettin Attay’ın ablası merhume Nefise Kaplan’ın Karakasım Köyü’nde cenazesine katılan İba, "Allah mekânını cennet eylesin, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum." İfadelerini kullandı.

Ardından Yasemin Korkut'un Sole Takı Aksesuar işletmesinin açılışına katılan İba, işletmenin Korkut'a ve Edirne'ye hayırlı olmasını diledi. 

İba, kadın girişimcilerin gelişimi için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ve kente daha çok yeni kadın girişimci kazandıracaklarını söyledi.

Daha sonra Ayça ve Enes çiftinin düğün merasimlerine katılan İba, genç çifte mutluluklar dileyerek ailelerine hayırlı olmasını temenni etti.

Ardından Yancıkçı Şahin Mahallesinde, çocuklarla buluşan İba, verdiği sözü yerine getirerek çocuklara krampon hediye etti.

Gençlere ve çocuklara yönelik projelerinden bahseden İba, "Şimdi sıra diğer sözümüzde. Belediye olarak, üstü kapalı, nizami çizgili mahalle halı sahalarımızı yapmaya çok az kaldı. Çocuklarımız bu kramponlarla, yeşil sahalarımızda oynayacak." Dedi.

Edirne Profesyonel Posta Güvercinleri Derneği Başkanı Bora Güdücü, Edirne Posta Güvercinleri Derneği Başkanı Ersin Lale ve dernek üyeleriyle birlikte, düzenledikleri yardımlaşma yemeği ve kupa ödül törenine katılım sağlayan İba, bu spora gönül veren vatandaşlara ve derneklere yarışmalarda lojistik destek vereceklerini aktardı.

Bu sporun ayrı bir tutku ve büyük emek olduğunu belirten İba, "Belediye olarak, gereken desteği sağlamak bizim sözümüz." Şeklinde konuştu.

Son olarak Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen İba, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Mahalledeki vatandaşlar ve esnafla görüşen İba, taleplerini dinledi.

Kahvehaneleri de ziyaret eden İba,  "Yıldırım Beyazıt Mahallemizde bizleri coşkuyla karşılayan hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Esnafımız, kahvehanelerdeki, sokaklardaki vatandaşlarımız, hepsi de yeni Edirne’den umutlu, hepsi de geleceğe dair güzel beklentiler içinde. Edirne’miz, en iyisini, en güzelini hak ediyor." Dedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ