İba, 'AK Parti adayları, Türkiye'nin kazanımlarının devamı için sahadalar'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve 28. Dönem AK Parti Edirne Milletvekili adayları Uzunköprü'de Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya geldi.

İba, 'AK Parti adayları, Türkiye'nin kazanımlarının devamı için sahadalar'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28 Dönem Milletvekilliği Seçimleri için geri sayım başladı. Seçimlere kısa bir süre kala gece gündüz demeden ziyaretlerini aralıksız olarak sürdüren AK Parti Teşkilatı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinliyor.

Biz dizi ziyaretler için Uzunköprü ilçesine giden  AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve 28. Dönem Edirne Milletvekili adayları, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor.

Her bir mahalle, her bir köy, her bir vatandaş için en güzelinin ve en doğrusunun peşinde olduklarını söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, göreve geldikleri günden beri sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizdi.

Uzunköprü ziyaretleri çerçevesinde Çağlanur Uçar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile bir araya gelen Başkan İba ve beraberindeki milletvekili adayları, onlarla sohbet ederek hatırlarını sordu.

Onların deneyimleri ve bilgeliklerinden istifade ettiklerini söyleyen Başkan İba, "20 yıl önceki Türkiye’yi bir de onlardan dinleyin. Nasıl büyük bir gelişim ve büyüme gerçekleştirdiğimizi en güzel onlar anlatacaktır. Bu yirmi yılın taçlanacağı yeni bir dönem için Edirne Hemen şimdi diyor!" ifadelerini kullandı.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve 28. dönem milletvekili adayları buradaki ziyaretin ardından Uzunköprü Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hasan Yılmaz'ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Sanayici esnafının yanında olmaya ve işlerini kolaylaştıracak adımları atmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan İba, Uzunköprü Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek Türkiye Yüzyılı için desteklerini istediklerini aktardı.

"Edirne'mizin de Türkiye'mizin de geleceği oylarımızla belirlenecek"

Edirne'nin ve Türkiye'nin de geleceğinin atılacak oylarla belirleneceğini söyleyen Başkan İba, Uzunköprü'deki tekstil fabrikalarını da ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldiklerini belirtti.

Uzunköprü'nün firmalarından Üçay Tekstil ve Hamka Tekstil fabrikalarını ziyaret eden Başkan İba ve beraberindeki heyet, Türkiye Yüzyılı kazanımlarının devam etmesi için 14 Mayıs'ta kullanılacak oyların önemine ilişkin istişarelerde bulundu.

Sanayinin gelişimi, yerli ve milli üretimin hız kesmeden büyümesi için doğru kararın belli olduğunu ifade eden Başkan İba, gençlerin daha fazla iş sahibi olabilmesi ve çalışma hayatına katılabilmesi adına çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ve yeni projeler ortaya koyacaklarını aktardı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ