HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri '˜Huzur ve Güven Uygulaması' gerçekleştirildi. Yapılan uygulama kapsamında ekipler vatandaşlara Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yaptı.

HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 14.00 ila 16.00 arasında vatandaşların yoğun olduğu, eğlence ve etkinlik mekânları, fuar ve kutlama alanları, kamu binaları çevreleri ile yoğun olarak kullanılan yollarda, toplu taşıma yapılan gar-istasyon, otogar- terminal girişlerinde '˜Huzur ve Güven' uygulaması gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen denetimler kapsamında hedef odaklı risk analizi yapabilen seçici personeller tarafından GBT sorgusu yapıldı. Edirne'nin en işlek cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen denetim kapsamında Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara kimlik denetimi gerçekleştirildi.

Saraçlar Caddesi, Bankalar Caddesi, Çilingirler Caddesi, Ulus Pazarı gibi yerlerde polis ekipleri tarafından yapılan kontroller, başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan kişilerin yakalanması amacıyla gerçekleştiriliyor.