• Haberler
  • Edirne
  • Hayırsever yardımları Kur'an Kursu öğrencilerine ulaştırıldı

Hayırsever yardımları Kur'an Kursu öğrencilerine ulaştırıldı

İl Müftülüğü tarafından toplanan hayırsever yardımları Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerine ulaştırıldı.

Hayırsever yardımları Kur'an Kursu öğrencilerine ulaştırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Müftülüğüne bağlı Yatılı Hafızlık Kur'an Kursunu ziyaret eden Edirne İl Müftüsü ve TDV Edirne Şube Başkanı Hasan Başoğlu, hayırseverlerin hafızlar için yaptığı yardımlarla temin edilen 500 lira bakiyeli hediye giysi kartlarını öğrencilere ulaştırdı.

Yıldırım Mahallesinde hafızlık eğitimine devam eden Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu öğrencilerini ziyaret eden İl Müftüsü Hasan Başoğlu Kur'an Kursunda öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi. 25 yatılı ve 15 gündüzlü olarak öğrenim gören, toplamda 40 öğrencinin bulunduğu Kur'an Kursuyla ilgili Kur’an kursu öğreticilerinden bilgi alan İl Müftüsü Hasan Başoğlu, hafızlık yapan öğrencilerle bir araya gelip hafızlık müessesesinin önemine binaen hasbihal etti. Başoğlu, öğrencileri hafız olmak üzere Kur'an kursuna gönderen ve destekleyen anne ve babalarına da teşekkürlerini iletti.

Başoğlu, yatılı öğrencilerin ders odalarını, makine odalarını, bodrum katı ve eğitim görülen sınıfları olmak üzere Kur'an Kursunun her bölümünü tek tek gezip kontrol ederek gerekli iyileştirmelerin yapılmasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunup öğrencilerin sosyal ve sportif aktivitelerini gerçekleştireceği alanlarda da incelemelerde bulundu. Başoğlu, hafızlık öğrencileri Kur'an kursunda öğrenimlerini görürken aynı zamanda sosyal imkanlardan da geri kalmadan gereği gibi eğitimlerini devam ettirmelerinin önemine değinerek, gerekli çalışmaların ve iyileştirmelerin yapılmasıyla ilgili bilgi notu alarak Kur'an kursundan ayrıldı.

HABER MERKEZİ