Havsa yeni kent meydanına fidan dikimi yapıldı

Edirne'nin Havsa İlçesi yapılan projelerden biri olan Havsa Kent Meydanı projesinde sona gelindi. 31 Ağustos'ta açılışı yapılması planlanan meydanda fidan dikimi gerçekleştirildi.

Havsa yeni kent meydanına fidan dikimi yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyüklerden miras kalan ağaçların yanına dikilen fidanları gençlere armağan ettiklerini söyleyen İlçe Belediye Başkanı Aydın Balkan, ilçenin hak ettiği görünüme kavuşması adına çeşitli çalışma ve projelerin devam edeceğini belirtti.

Havsa Yeni Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Balkan, AK Parti İlçe Bşk Haluk Savaştürk, CHP İlçe Bşk Hüseyin Özden, Saadet Partisi İlçe Bşk Murat Aladağ, Belediye Meclis üyeleri İlhami Diner ve Sacit Sakarya, Esnaf Odası Bşk Yıldırım Sain, Şoförler ve Oto. Odası Bşk Mehmet Çam, Hacı İsa Mah Muhtarı Muzaffer Çoğun, Hacı Gazi Mah Muhtarı Sedat Çığla, Helvacı Mah Muhtarı Günhan Aşkın ve Yeni Mah Muh temsilen aza Sedat Güney ile birlikte   Kent Meydanı'na genç fidanları birlikte ektiklerini ifade etti.

Gençlere ve gelecek nesillere bırakılacak en büyük mirasın doğal, sağlıklı ve yaşanabilir bir Havsa olacağı inancı ile yola çıktıklarını aktaran Başkan Balkan, "Havsalılar olarak hep birlikte omuz omuza çalışarak İlçemize hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

Fidan dikiminin ardından ilk can suyu döküldü.

 

HABER MERKEZİ