• Haberler
  • Edirne
  • Havsa Belediyesi'nden 'Vatan Sevgisi' temalı şiir yarışması

Havsa Belediyesi'nden 'Vatan Sevgisi' temalı şiir yarışması

Havsa Belediyesi tarafından Havsa'nın kurtuluşunun 101. kutlama etkinlikleri kapsamında 'Vatan Sevgisi' konulu şiir okuma, resim ve şiir yarışması düzenlenecek. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.

Havsa Belediyesi'nden 'Vatan Sevgisi' temalı şiir yarışması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Havsa’nın  düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilecek yarışmaya başvurular 21 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek.

Havsa Belediyesi İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin duygularını düzenlemiş olduğu “Vatan Sevgisi” konulu milli değerleri öne çıkaran şiir ve resim yarışmasıyla ifade etmelerini sağlayacak. Öğrencilerin hazırlayacağı eserler vatan sevgisini aşılayan, bağımsızlık istek ve azmini dile getiren, her okunduğunda birliğe ve beraberliğe ilham olan eserlerden oluşacak.

Havsa’nın kurtuluşunun 101. Kutlama etkinlikleri kapsamında “Vatan Sevgisi” konulu yarışma düzenlediklerini ifade eden Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, amaçlarının “Milli ve manevi değerlerimizi tanıtmak. Birlik, beraberlik duygularını harekete geçirmek, bayrak ve vatan aşkını en güzel şekilde yansıtmak ve değerlerimizi ön plana çıkararak milli bilinci canlı tutmak” olduğunu ifade etti.

Yarışmaya Katılım Şartları

1. Her öğrenci yalnızca bir adet eser ile katılabilir.

2. Bir öğrenci kendisi veya ailesi ile şiir okuyabilir.

3. Vatan üzerine yazılan herhangi bir şiir ile katılım sağlanabilir.

4. Şiir okuma yarışmasında fon müziği, kostüm, dekor kullanılabilecek, aile bireyleriyle birlikte şiir okunabilecektir

5. Hazırlanan çalışma video formatında teslim edilecektir.

6. Yarışmaya gönderilen eserlerin, bu şartnamenin herhangi bir maddesine aykırılığının tespit edilmesi durumunda, söz konusu eserler yarışma dışı bırakılacaktır.

Başvuruların Havsa Belediyesi 0543 433 38 10 WhatsApp hattından kabul edileceği yarışmada ödüller 23 Kasım 2023 Bayram Programı günü verilecek.

Yarışmada dereceye giren ilkokul öğrencilerine birinciye; SmartBlue akıllı çocuk saati, ikinciye; kulaklık, üçüncüye; kırtasiye seti.

Dereceye giren ortaokul öğrencilerine birinciye; ses topu, ikinciye; powerbank, üçüncüye; Kulaklık.

Dereceye giren lise öğrencilerine birinciye; R-GT2 Smart Watch, ikinciye; ses topu, üçüncüye; powerbank, verilecek.  Haber Merkezi

HABER MERKEZİ