HARUN ÖZEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Uzun yıllardır çeşitli sektörlerde işletmecilik yapan Kantin işletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Harun Özen, 27 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası' Seçimli Olağan Genel Kurulunda'oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

HARUN ÖZEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2012 yılından bu yana Edirne Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Kurucu Başkanlığını, 2018 yılından bu yana da Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürdüğünü söyleyen Kantin işletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Harun Özen, 27 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası" Seçimli Olağan Genel Kurulunda'oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

32 yıl boyunca başkanlık yapmış olan Emin İnağ'a şahsı ve çalışma arkadaşları adına teşekkürlerini sunan Özen, 'Bizlere görev verildiğinde, yapacağımız hizmetlerde; Ayırt etmeksizin tüm esnafımızın ekonomik, sosyal ve çalışma hayatının içinde olmak, Üyelerimizin ihtiyaçlarını zamanında karşılamak, mesleki alanda yaptıkları işe destek vererek işlerini kolaylaştırmak, mesleğinin çıkarlarının korunmasında daima yanında olmak Aynı meslek dallarının birbiriyle iletişim kurmalarını, dayanışma içinde olmalarını sağlamak, Tüm esnafımızın ticari hayatına katkı sağlamak, Odamız işletmelerindeki servis elemanlarının ticari ilişkilerinde, yurtdışı müşterilerimizle kolayca anlaşabileceği düzeyde, sertifikalı yabancı dil eğitimleri gerçekleştirmek için, Edirne Halk Eğitim Merkezi ile koordineli çalışmak Yaptığımız işlerle ilgili gelişmeye yönelik ortak kararları üyelerimize danışarak almak Meslek dallarımızda geleceğin ustalarını yetiştirmek üzere, kurslar ve sertifikalı programları hazırlayıp uygulamak, Meslek alanlarımızda yetişmiş ustaları arttırarak, gelişmeyi sağlamak, işimizi ekonomik anlamda daha karlı hale getirebilmek için, Anadolu Otelcilik ve Turizm meslek Lisesi ile işbirliği yapmak, Üretim mamullerimizde kullanacağımız ürünlerle ilgili, çevremizdeki fabrikalarla toplu anlaşmalar yaparak, ticari hayatımıza katkı sağlamak Özellikle üyelerimizin de rahatlıkla kullanabileceği, sosyal alanlar yaratmak, gerektiğinde bu alanlardan üyelerimize destek sağlamak Odamız üye sayısının artışıyla orantılı olarak, binamızın iyileştirilmesi ve yenilenmesini sağlamak, Kadın esnafımızın, aralarında iletişimi ve çalışmalarındaki zorlukların aşılmasını güçlendirecek, Kadın Kollarını kurmak Siz esnaf arkadaşlarımızın, üreteceği güzel projelerle ve ortak akılla, odamızı daha verimli hale getirmek Odamız üyelerinin paket servisli satışlarında, sıfır komisyon ve en az maliyet ile kendi sipariş portallarımızı oluşturarak, yeni paket servis hattını hizmete sunmak, Yapacağımız tüm çalışmalarda, şeffaf, yenilikçi, çağdaş ve işbirliğine önem veren , iyi bir ekiple huzurunuzda olacağız.' Dedi.

Alacakları bu önemli görevde başarmak adına azim ve kararlılıkla yürüdüklerini söyleyen Özen, 'Bu anlamda, sizlerin karşısına, gönül rahatlığı ve haklı gururla çıktık. Şimdi yenilik zamanı, yenileşme ve gelişme zamanı, Sultanların şehri, güzel Edirne'mize, en iyi hizmeti, birlikte verme zamanı. Gastronomisinde, gizlilikleri günışığında tutarak, diğer illerle yarışma ve Edirne'mizin sesini duyurma zamanı. Sizlerin de bu gururu yaşama ve parçası olma zamanı. Biz hazırız. Beraber yürüyeceğimiz bu yolda, yolumuz aydınlık olsun.' Şeklinde konuştu.

Başkan adayı Harun Özen'in konuşmasının ardından, yönetim ve denetim kurulu üyeleri de kendilerini tanıttı.

Bakmadan Geçme