Halk Oyunları İl Birinciliği Müsabakalarına 144 sporcu katıldı

Edirne'de gerçekleştirilen Halk Oyunları İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi. 144 sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Halk Oyunları İl Birinciliği Müsabakalarına 144 sporcu katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda düzenlenen Halk Oyunları İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı. 3 kategoride düzenlemeli ve düzenlemesiz alanlarda 144 sporcu yarıştı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Halk Oyunları İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

Hünerlerini sergileyen halk oyunları ekiplerinin güzel ve coşkulu oyunları tüm izleyenlerin beğenisini kazandı.

Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında; Okullar arası Halk Oyunları Minikler, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere 3 kategoride toplam 144 sporcunun katıldığı yarışmalar Mimar Sinan Spor Salonunda yapıldı. Müsabakaların ardından dereceye giren okul takımları için kupa ve madalya töreni düzenlendi.

Halk Oyunları Gençler Düzenlemelide Edirne Lisesi birinci oldu. Halk Oyunları Gençler Düzenlemesizde Derece Alan Okullar ise şöyle sıralandı: 1. Emel-Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2.Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi 3.Edirne Sosyal Bilimler Lisesi

Halk Oyunları Yıldızlar Düzenlemesizde Atatürk Ortaokulu 1’incilik elde etti. Halk Oyunları Minikler Düzenlemelide ise Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu 1. oldu.

Halk Oyunları Minikler Düzenlemesizde Derece Alan Okullar ise şöyle sıralandı: 1. Plevne İlkokulu 2.Kadri Paşa İlkokulu 3. Şehit Asım İlkokulu

Haber Merkezi

             

             

HABER MERKEZİ