Güner'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği Başkanı Veysel Güner (EDGED), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Güner'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güner mesajında, 23 Nisan’ın Türkiye’nin en kıymetli bayramlarından biri olduğunu ve kutlamanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemini belirten Güner, “23 Nisan sadece bir bayramı değil aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın haklarını ve onların değerini bir kez daha hatırlıyoruz. Onların gülen yüzleri, umut dolu bakışları, bizlere geleceğe olan inancımızı yeniden hatırlatıyor. Gençlerimizin ve çocuklarımızın demokratik değerlere olan inancını güçlendirmeye, onların seslerini duyurmaları için destek olmaya ve onların potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmaya kararlıyız. Çünkü biliyoruz ki, gençlerimiz ve çocuklarımız ülkemizin en büyük zenginliğidir. Çocuklarımızın masumiyetini, umutlarını ve neşesini kutlarken, onların yaşamlarını daha iyi bir gelecek için şekillendirmeye olan inancımızı da pekiştiriyoruz. Tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, geleceğimizin aydınlık yarınlarının sevgi, mutluluk ve umut dolu bir bayram geçirmesini diliyorum.” İfadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

 

HABER MERKEZİ