GÖÇMEN KAÇAKÇISI YAKAYI ELE VERDİ

Edirne Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontroller sırasında yakalanan göçmen kaçakçısı çıkarıldığı mahkeme sonucunda tutuklandı.

GÖÇMEN KAÇAKÇISI YAKAYI ELE VERDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda aynı takside bulunan 3 düzensiz göçmen ve 2 şüpheli şahıs hakkında tahkikat sonlandı.

Üzerinde göçmen kaçakçılığından elde edildiği değerlendirilen 21 bin 500 Avro bulunan O.G isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlı O.G ekipler tarafından Edirne Cezaevine gönderildi. Arama esnasında üzerinden 3.46 gram bulunan Suriye uyruklu A.B hakkında uyuşturucu bulundurmaktan işlem yapıldı.

Olay nasıl olmuştu

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Hükümet Caddesi'nde gerçekleştirilen kontrollerde bir taksi durdurulmuştu.

Durdurulan taksiden çıkan 3 düzensiz göçmen ve 2 şüpheli şahıs hakkında inceleme yapan ekipler şüpheli O.G'nin üzerinden göçmen kaçakçılığından elde edildiği değerlendirilen 21 bin 500 Avro, bin 815 Türk Lirası da ele geçirildi. Ayrıca Suriye uyruklu A.B'nin üzerinden ise 3.46 gram uyuşturucu madde yakalandı.