GENÇ YÜZÜCÜLER FENERBAHÇE'YE İMZA ATTI

2022-2023 sezonunda yüzme branşında Beyza Işık ve Ecrin Defne Gündüz Fenerbahçe Spor Kulübünü temsil edecek.

GENÇ YÜZÜCÜLER FENERBAHÇE'YE İMZA ATTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Yüzme Eğitim Merkezi (EYEM) sporcuları Beyza Işık ve Ecrin Defne Gündüz Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer oldu. Sözleşme imzalayan sporcular Beyza Işık ve Ecrin Defne Gündüz 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe Spor Kulübünü temsil edecek olmanın mutluluğunu yaşadı.

Birçok başarıya imza ayan yüzücüler Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer olmanın heyecanı içinde daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor. Geçmişte Türkiye Şampiyonlukları bulunan sporcular Fenerbahçe Spor Kulübü formasını giymenin gururunu taşıyor. Sözleşme imzalamanın heyecanını yaşayan sporcular, Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde mücadele etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ve yapılacak işbirliği çerçevesinde hedeflerine doğru emin adımlarla gitmeye devam edeceklerini iletti.

Su korkusu nedeniyle başladığı yüzme sporunda birçok başarıya imza atan 13 yaşındaki Beyza Işık, Fenerbahçe gibi büyük bir spor kulübünün bünyesinde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu aktardı.

                Sporcuların Fenerbahçe'ye transfer olmasından dolayı çok gururlu olduğunu dile getiren Edirne Yüzme Eğitim Merkezi (EYEM) Antrenörü Onur Kaplan, 'Beyza ve Defne evladımıza Fenerbahçe Spor Kulübünde başarılar diliyoruz. Yüzme sporunda da hedeflerimizi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah değerli evlatlarımızın yolunu açık etsin. Hocalarımıza, ailesine, yöneticilerimize ve de değerli sporcularımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz' dedi.