• Haberler
  • Edirne
  • Genç girişimciler kente yeni bir işletme kazandırdı               

Genç girişimciler kente yeni bir işletme kazandırdı               

                Edirne'de genç girişimci Ayberk Oruçoğlu ve Furkan Tunca'nın ortaklığında fotoğraf stüdyosunun açılışı gerçekleştirildi.

Genç girişimciler kente yeni bir işletme kazandırdı               
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yancıkçı Şahin Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde açılan genç girişimci Ayberk Oruçoğlu ve Furkan Tunca fotoğraf stüdyosu açtı.

                Şubenin açılış töreni Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, siyasi parti temsilcileri, kent protokolü, kurum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

                Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Gürkan, işletmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Törende açılış kurdelesi Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba tarafından kesildi.

                Açılışta konuşan Ayberk Oruçoğlu, 13 senedir Furkan Tunca’yla beraber fotoğrafçılık sektöründe çeşitli hizmetler verdiklerine değindi.

                Sektörde ilerlemek için dükkan açma kararı aldıklarını ifade eden Oruçoğlu, “Hayatımızın yarısı fotoğrafçılıkla geçti. Kendimizi ileriye taşımak için çalışıyoruz. Genç olduğumuz için teknolojiyi daha iyi kullanacağımızı düşüyoruz.” Dedi.

                Konuşmaların ardından Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, siyasi parti temsilcileri, kent protokolü, kurum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar işletmeyi gezdi.

                Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, stüdyoda fotoğraf çektirdi.
Haber Merkezi

HABER MERKEZİ