• Haberler
  • Edirne
  • Genç girişimci Yıldız, kentte olmayan lezzetleri Edirnelilerle buluşturacak

Genç girişimci Yıldız, kentte olmayan lezzetleri Edirnelilerle buluşturacak

Edirne'de 2021 yılından beri yemek sektöründe hizmet veren 29 yaşındaki genç girişimci Hasan Yıldız, 1. Murat Mahallesi Bülent Alamut Caddesi Kardelen Apartmanı'nda açtığı 'Harbiye Kebap Dürüm' isimli işletmede kentte olmayan lezzetleri Edirnelilerle buluşturacak.

Genç girişimci Yıldız, kentte olmayan lezzetleri Edirnelilerle buluşturacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de 1. Murat Mahallesi Bülent Alamut Caddesi Kardelen Apartmanı'nda hizmete giren 'Harbiye Kebap Dürüm' isimli işletme düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rasim Özgün, Yıldız ailesinin yakınları ve birçok davetli katıldı. Açılışı gerçekleştirilen işletme farklı lezzetlerle misafirlerini ağırlamaya başladı. 

 2021 yılından beri yemek sektöründe hizmet verdiklerini belirten İşletme Sahibi Hasan Yıldız, hem istihdama katkı sağlamayı, hem de kentte olmayan lezzetleri Edirnelilerle buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı İsmail Yıldız'ın oğlu 29 yaşındaki genç girişimci Hasan Yıldız, kente farkı bir lezzetle yeni bir işletme kazandırmanın ve istihdama katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

"Müşterilerimizin karşısına farklı konsept ile gelmek istedik"

Yemek sektörüne 2021 yılında girdiklerini söyleyen İşletme sahibi 29 yaşındaki genç girişimci Hasan Yıldız, "Bir teklif üzerine bu şekilde bir sektöre girdim. Daha önce de döner üzerine iş yeri açmıştık. Çok beğeni aldık. Bunun karşılığında müşterilerimizin karşısına farklı bir konsept ile gelmek istedik. Benzer lezzet ama farkı bir ürünle hizmet vermeye başladık" dedi.

 "7 kalem ürün çeşidimiz  var"

Hizmete giren işyerinde 7 kalem ürün çeşidi olduğunu söyleyen Yıldız, "Harbiye Kebap olarak hizmete girdik. Aslında herkesin Adana, Urfa diye bildiği kebabı biz Harbiye Kebap olarak sunuyoruz. Yapılışı bilindik, kebap aynı, lezzet farklı diyebiliriz. Tavuk şiş, tavuk kebap, ciğer şiş, kuşbaşı şiş, salata çeşitlerimiz var. Edirne'de bulunmayan tarzda lezzetlerimiz  var. Toplamda bünyemizde 30 personelimiz var. İnsanlara bir ekmek kapısı olduğu için de ayrıca mutluyuz" ifadelerine yer verdi.

Edirne'de açılan her bir işyerinin ekonomiye can suyu olduğunu belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yıldız ailesinin yeni bir işletmesinin hayırlı, bereketli ve bol kazançlı olmasını diledi.

EBRU YILDIZ GÜNENÇ