Gelin ve damattan şaşkınlık yaratan düğün daveti

            Edirneli masa tenisi hakemi Recep Akın Uz nişanlısı Ayşe Tintiş ile birlikte düğün törenine arkadaşlarını sıra dışı bir şekilde davet etti. Uz ve Tintiş spor salonunda hem masa tenisi oynadı hem de arkadaşlarını en mutlu günlerine davet etti.

Gelin ve damattan şaşkınlık yaratan düğün daveti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

           Uz nişanlısı Ayşe Tintiş ile nikah masası öncesi masa tenisi masasında buluşarak arkadaşlarını düğüne davet etti. Düğün öncesi gelinlik ve damatlıkla salona gelen çift, hem masa tenisi oynayarak stres attı hem de bu mutlu günlerine arkadaşlarını renkli görüntülerle davet etti.

            Edirneli masa tenisi hakemi Recep Akın Uz hem spora hem de nişanlısına olan tutkusunu aynı mekânda buluşturdu.

            Çift, gelinlik ve damatlığını giyerek Ekrem Demiray Spor Salonu'nda düzenlenen masa tenisi turnuvasına geldi. Ellerinde Türk Bayrağını açarak salona giren çift, izleyicilerden büyük alkış topladı. Çift düğün öncesi masa tenisi oynayarak stres attı.

            Bir süre masa tenisi oynayan çift, arkadaşlarını düğün törenlerine davet ederek salondan ayrıldı.

            Masa tenisi hakemi Recep Akın Uz, masa tenisi oynayıp mutlu günlerine renklendirmek istediklerini söyledi.

            Güzel bir etkinlikle masa tenisi ailesini düğüne davet etmek istediklerini belirten Uz, “Spor salonuna şaşkın bakışlar içerisinde geldik. Her gören çok şaşırdı. Çok mutluyuz. Düğün öncesi masa tenisi oynama fikri aynı zamanda Masa Tenisi İl Temsilcisi olan annem Pakize Uz'dan geldi. Aramızdaki maçı eşim kazandı. Müstakbel eşimle hayata 1-0 önde başladık birlikte" dedi.

            Uz’un nişanlısı Ayşe Tintiş de masa tenisi oynamaya geldiklerini ifade ederek heyecanlı ve mutlu olduklarını kaydetti.

            Recep Akın Uz'un annesi Pakize Uz ise düğün nedeniyle oğluyla birlikte turnuvada görev alamadıkları için  spor salonuna gelerek renkli bir davette bulunmak istediklerini dile getirdi.

 

KUMRU ÖNGÜN