Fenerbahçeliler Derneği, depremzede kadınları yalnız bırakmadı

Edirne Fenerbahçeliler Derneği yönetimi kentteki depremzede kadınları ziyaret ederek çiçek ve tatlı ikramında bulundu.

Fenerbahçeliler Derneği, depremzede kadınları yalnız bırakmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Fenerbahçeliler Derneği yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde kentteki depremzede kadınları ziyaret ederek çiçek ve tatlı ikramında bulundu.

Dernek Yöneticileri Burkay Mazlum ve Tolga Onüçler yaptıkları açıklamada, “6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde depremlerden etkilenen ve şehrimize gelen deprem mağduru kadınlarımızın yüzlerini bir nebze olsa gülümsetebilmek için kapılarını çalarak kadınlarımıza çiçek ve tatlı hediye ettik. Duygusal anların yaşandığı bu dakikalarda kayıplarımızın telafisinin olmadığını fakat böyle ufak da olsa mutluluk hareketleri ile yaralarımızı birlikte saracağımızı düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Etkinlik çerçevesinde bir depremzede ailenin kapısını çalmadan önce şahit olduğu durumu anlatan Dernek Yöneticisi Tolga Onüçler, “Deprem mağduru bir ailemizin kapısını çalmadan önce geçen sohbeti bizlere anlatan ailemiz zil çalmadan önce eşine “ geçen sene bana kadınlar gününde gül almıştın” diye konuşurken biz zili çaldık ve çiçeğimizi takdim ettik, duygu dolu anların yaşandığı o dakikalarda umudun her zaman var olduğunu bir kez daha hatırladık” ifadelerine yer verdi.

Umutların taze tutulması için özveri ile çalıştıklarını söyleyen Dernek Başkanı Nedim Mercan, "Afetin ilk anından beri dernek yönetimi olarak kulübümüz önderliğinde büyük bir mücadele sergiliyor, yaraları sarmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.  Bugün de 8 mart dolayısı ile, depremde evini, yuvasını, sevdiklerini kaybeden kadınlarımız zor günlerden geçiyor, başımızın tacı kadınlarımızın yüzlerinde bir parça mutlu tebessüm oluşturabilmek için kendilerine çiçek ve tatlı takdim ederek acılarını paylaştık" dedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ