ETSO BAŞKANLIĞINA SEZAİ IRMAK SEÇİLDİ

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ETSO) yönetim kurulu başkanlığı seçimleri gerçekleştirildi. Seçimlerde başkanlık için 42 meclis üyesi oy kullandı. 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimde 2 adayın kıyasıya yarıştı. Seçimi 1 oy fark ile 21 oy olarak Sezai ırmak kazandı.

ETSO BAŞKANLIĞINA SEZAİ IRMAK SEÇİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO)'da geçtiğimiz hafta meclis üyeleri ve meslek komitesi seçimleri gerçekleştirildi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) seçimlerinde 16 ayrı meslek grubunda 2270 üyenin 1526'si oy kullandı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilen seçimlerde üyeler 16 meslek grubunda farklı listelerde üyeler üst kurula seçilmeye hak kazandı.  ETSO'dan 16 ayrı meslek grubunda üst kurula 42 üye seçildi.

Listelerde seçilen 42 üye ise yapılan çarşaf seçimle 2 listede 2 aday yarıştı. Kullanılan 42 oydan 20 oy Recep Zıpkınkurt'a, Sezai Irmak ise 21 oy alarak 1 oyunda geçersiz sayıldığı seçimde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın ETSO yeni yönetim kurulu başkanı oldu.
                'Demokratik şekilde şeçimlerimiz gerçekleştirildi'
               
ETSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sezai Irmak gazetecilere yaptığı açıklamada; 'Çok mutluyum Edirne kazandı. İnşallah daha iyi hizmetler yapmak için çıtayı biraz daha yükseğe taşımak için bu göreve talip oldum. Ekibimle birlikte çok güzel şeyler olacağını hep birlikte göreceğiz inşallah. Yani seçim bu sandık açılmadan birkaç günden beri arkadaşlarıma anlattım. Sandıklar her zaman sürprizlerle doludur. Siz yıllardır bu işin içindesiniz. Benim öyle çok seçim tecrübem yok bu ikinci girişim. Geçen sefer birkaç entrikayla grubumdan çıkamadım. Bu sefer entrikaya mahal vermeden gruptan çıktım. Burada da demokratik mücadelemizi verdik ve Allah bize nasip etti başkan olmayı çok mutluyum. Sevinçliyim. Çok teşekkür ederim.' Dedi.