Emir,'Kılıçdaroğlu seçilse dahi herhangi bir icraat yapamaz'

Ak Parti 25. Dönem Edirne Milletvekili Şemsettin Emir basın toplantısı gerçekleştirdi. Emir, 28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. Tur Cumhurbaşkanı Seçiminde Recep Tayip Erdoğan'ın rekorları kırıp millet tarafından yeniden seçileceğini vurguladı.

Emir,'Kılıçdaroğlu seçilse dahi herhangi bir icraat yapamaz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

25’inci Dönem Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, Edirne’nin bütün ilçelerinde 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrardan Cumhurbaşkanı yapmak için yola çıktıklarını dile getirdi.

14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinde Cumhur ittifakının 323 milletvekiliyle Cumhurbaşkanlığında saf çoğunluğu sağlandığını belirten Emir, “Cumhur ittifakı 323 milletvekiliyle Cumhurbaşkanlığında saf çoğunluğu sağladı ancak Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan yüzde 49 buçuk oy, Sayın Kılıçdaroğlu yüzde 44 buçuk civarında oyla ipi göğüsleyemedi. Milletvekili adaylar açıklanmadan önceki anketlere baktık farklı bir tablo var açıklandıktan sonra değişik bir tablo çıktı. Bu tablo sonuçlara da yansıdı. Edirne geneline baktığımızda Cumhuriyet Halk Partisi oylarının büyük bir miktarda düştüğünü gördük" dedi

   “İYİ Parti barajın altın kalacaktı”

Vatandaşların artık heyecanla sandığa gitmesini istediğini söyleyen Emir, "Eğer yüzde 10 barajı devam etseydi bu seçimde İYİ Parti barajın altında kalmış olacaktı. Artık insanlar sandığa giderken heyecanlı olsunlar. Bu beni adayım diyerek oylarını kullansınlar.  Ak Parti Çanakkale’de 1 milletvekili kaybı yaşadı. Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne’de milletvekili sayımız aynı kaldı.  Edirne’de hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun usulüyle oy kullanacaklarını biliyorum. Edirne’de öyle bir sonuç çıkacak ki ekrana baktığınızda insanlar gerçekten Edirne’de de mi Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan aldı diyecekler” ifadelerine yer verdi.

“Kılıçdaroğlu seçilse dahi herhangi bir icraat yapamaz”

Edirne’de hala tereddütte olan vatandaşların olduğunun altını çizen Emir, “Edirne’de hala tereddütte olan arkadaşlarıma parlamentoda çoğunluk 323 Cumhur ittifakında olduğunu söylemek istiyorum. Kılıçdaroğlu seçilse dahi herhangi bir bütçe çıkartamaz ve herhangi bir icraat yapamaz.  Cumhurbaşkanımıza, Türkiye Cumhuriyetini tek vatan, tek bayrak ve tek millet olarak kalması için oy vereceksiniz. Biz rekoru geçtik. Rekorları kıran bir rekorla bu seçimi kazanacağız. Edirne olarak seçimde farkımızı koyalım ve destek olalım. 29 Mayıs’ta seçimden sonra Kılıçdaroğlu’nun genel merkezde yüzünü görmek istiyorum. Her seçimden sonra genel merkezin lambaları kapanıyor, kapkaranlık oluyor. 28 Mayıs akşamı inşallah onların belerttiği gibi bahar gelmeyecek.  28 Mayıs akşamı 85 milyon insan mutlu olacak. 2 gün içerisinde de yine vatandaşlarımızın yanında olacağız. Örgütlerin cirit attığı bu 100 yıllık seçimde büyük Türkiye zaferiyle Allah, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a nasip etsin.” İfadelerini kullandı.

Barış Karapaça