Emekli Pilot Binbaşı İşbakan'a veda

Hastalığından dolayı bir süredir tedavisi devam eden Emekli Hava Pilot Binbaşı, Türk Hava Yolları (THY) kaptan pilotlarından Murat İşbakan (54), yaşamını yitirdi. İşbakan, düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Emekli Pilot Binbaşı İşbakan'a veda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emekli Hava Pilot Binbaşı, Türk Hava Yolları (THY) kaptan pilotlarından Murat İşbakan (54), rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Edirneli emekli Hava Pilot Binbaşı İşbakan, için Eski Cami'de cenaze töreni gerçekleşti. Naşı askeri törenle camiye getirilen İşbakan'ın cenazesine, 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, askeri erkân, ailesi ve yakınları katıldı.

Evli ve 1 çocuk babası olan İşbakan, Öğle Namazı'na müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri erkan tarafından cenaze aracına bindirildi. Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanan İşbakan, Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Edirne Gündem Gazetesi olarak Emekli Hava Pilot Binbaşı, Türk Hava Yolları (THY) kaptan pilotlarından Murat İşbakan'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ise sabır ve başsağlığı dileriz.

Ebru Yıldız Günenç

 

EBRU YILDIZ GÜNENÇ